Jak sie odkochać??
-
- Młody aktywny
Jak sie odkochać??
mam problemik.....
zakochalam sie w koledze z klasy,on traktuje mnie jak kolezanke co sprowadza sie rowniez do tego ze musze wysluchiwac jego zwierzen milosnych...staralam sie sobie wmowic ze nic do niego nie czuje niedawno dowiedzialam sie jednak ze on moze cos do mnie czuje...co robic?? jak sie odkochac?? (on jesy z klasy,widuje go codziennie) ??

-
- Morphlorchack
- Kontakt:
Re: Jak sie odkochać??
hmmm... nie kapuję
Ty do niego.... on do Ciebie nic.
Podobno jednak on coś do Ciebie.
...i Ty teraz chcesz się odkochac?
Swoją drogą... bardzo dobre pytanie.

Ty do niego.... on do Ciebie nic.
Podobno jednak on coś do Ciebie.
...i Ty teraz chcesz się odkochac?

Swoją drogą... bardzo dobre pytanie.
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
- Młody aktywny
to nie jest takie latwe
Ja nie chce sie odkochiwac..ja nie chce dluzej cierpiec,bo on jest tyypem chlopaka ktory laski zmienia co msc....a zreszta nie jestem pewna jego uczuc
-
- Prawie autorytet
idz utop smutki w butelce vutki (-:
zajmij sie hobby,
posiwec wiecej czasu nauce,
nie miej wolnego czasu by o nim myslec,
idz so pracy, przepij kase
zajmij sie hobby,

-
- Młody rozbrykany
moim zdaniem warto pocierpiec dla miesiaca szczescia...poczekaj
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
Kohelet
-
- Prawie autorytet
warto cierpiec dla miesiaca radosci?
buehehehehee tynka pilas cos? : -P
buehehehehee tynka pilas cos? : -P
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!

Krolujesz Im.!

-
- Szalony pismak
Ashanti wiem co czujesz sama przeżywam podobny horror, ale on jest inny czuły, delikany a zarazem męski poprostu ideał, ale traktuje mnie jak przyjaciólke. 

"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać." Antoine de Saint-Exupéry
-
- Prawie autorytet
Odkochac sie tak od razu nie da rady.
Jak na moje skromne zdanie zeby sie odkochac trzeba sie zakochac w kims innym (najlepiej z wzajemnoscia
) Wtedy wszystkie smutki i problemy znikaja, a o tamtej osobie pozostaje wspomnienie 
Jak na moje skromne zdanie zeby sie odkochac trzeba sie zakochac w kims innym (najlepiej z wzajemnoscia

There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Młody aktywny
Myślę, że to jest znakomity pomysłmacey pisze:idz utop smutki w butelce vutki (-:
zajmij sie hobby,

Przytul mnie życie Moje szczęście wielkie Przytul mnie ukrycie Widzę odbicie w tobie me ...
-
- Młody rozbrykany
Skate Girl...nie nic nie pilam i takie mam zdanie!ja bym tak mogla...
Kohelet
Kohelet
-
- Prawie autorytet
szczerze ... dla mnie jest to dziwne i to bardzo bardzo.
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!

Krolujesz Im.!

-
- Szalony pismak
Najlepszy sposob, aby sie "odkochac" jest ponownie sie zakochac 

"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
-
- Szalony pismak
...
Znam takiego chłopaka, który faktycznie zmienia dziewczyny jak rękawiczki (przepraszam wszystkie damy za porównianie). Chłopak jest nie do zniesienia... i co gorsza, chełpi się tym, co robi... Współczuję każdej dziewczynie, która musiała to z nim przeżyć...
A co do odkochiwania się - zastanów się, upewnij... to co mówili moi przedmówcy to prawda - najlepiej chyba jest się zakochać, najlepiej z wzajemnością
A co do odkochiwania się - zastanów się, upewnij... to co mówili moi przedmówcy to prawda - najlepiej chyba jest się zakochać, najlepiej z wzajemnością
We are the champions!
-
- Capo di Tutti Capi
Najlepszy sposob, aby sie "odkochac" jest ponownie sie zakochac
Dupa jasiu... i jeszcze karuzela. Traktujecie nową miłość jak lekarstwo na poprzednią? To życze powodzenia w znalezieniu tej jedynej/jedynego.najlepiej chyba jest się zakochać, najlepiej z wzajemnością
O... najlepiej powiedzcie nowej miłości: "Wiesz co... jestem z Tobą bo poprzednia mnie nie chciała... i musiałem o niej szybko zapomnieć".
- żałosne

Jeśli ten idiota lubi zmieniać dziewczyny co miesiąc... to podaj mi jego adres

A co żeby się odkochać? NIC... prócz czasu. Chociaż zależy jak bardzo się w nim zakochałaś.
Veni Vidi Vici
-
- Szalony pismak
Milosc leczy nawet najciezsze rany - cos w tym jest.wang pisze:Dupa jasiu... i jeszcze karuzela. Traktujecie nową miłość jak lekarstwo na poprzednią? To życze powodzenia w znalezieniu tej jedynej/jedynego.
Jesli ktos zakochal sie bez odwzajemnienia i chce przestac cierpiec, powinien szukac dalej tej jedynej / jedynego. Bowiem ideal musi odwzajemniac uczucia. Zmiana obiektyu westchnien pozwala zapomniec o poprzedniej, nieduanej milosci. Jest to jeden z aspektow milosci, jednak nie jedyny. Nie wiem skad przekonanie ze odbieram milosc jako tylko lek na smutki.
Idealu sie szuka, bo czekac to mozna jedynie na życie, bo ona jest jako jedyna pewna.
Skad pomysl na taki dialog ???. Ile ty masz lat ???.wang pisze:O... najlepiej powiedzcie nowej miłości: "Wiesz co... jestem z Tobą bo poprzednia mnie nie chciała... i musiałem o niej szybko zapomnieć".
- żałosne
Wiesz nowej milosci tak sie nie mowi, bo wtedy juz jest jedyna i tylko na niej nam zalezy.
Nie myl slow Milosc, a kolejna znajomosc.
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
-
- Szalony pismak
to jak długo można leczyć te rany ??A co żeby się odkochać? NIC... prócz czasu. Chociaż zależy jak bardzo się w nim zakochałaś.
"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać." Antoine de Saint-Exupéry
-
- Prawie autorytet
no ze 2 litry to zejdom.. ![Nom ;]](./images/smilies/nom.gif)
![Nom ;]](./images/smilies/nom.gif)
-
- Capo di Tutti Capi
no ze 2 litry to zejdom..

Tyle ile trzeba będzie - nie ma na to regułkito jak długo można leczyć te rany ??
Z miłością bywa tak, że gdy szukasz niemal na siłe, tym bardziej nie znajdziesz swojej drugiej połówki.Jesli ktos zakochal sie bez odwzajemnienia i chce przestac cierpiec, powinien szukac dalej tej jedynej / jedynego. Bowiem ideal musi odwzajemniac uczucia. Zmiana obiektyu westchnien pozwala zapomniec o poprzedniej, nieduanej milosci. Jest to jeden z aspektow milosci, jednak nie jedyny. Nie wiem skad przekonanie ze odbieram milosc jako tylko lek na smutki.
Idealu sie szuka, bo czekac to mozna jedynie na życie, bo ona jest jako jedyna pewna.
Nie uważam, że miłość odbierasz tylko jako lek... uważam że niepowinieneś właśnie miłości traktować jako lekarstwo na poprzednie nie udane miłostki. Co nie znaczy, że robisz tak zawsze.
Ideałów nie ma... a czekanie często popłaca.
To pierwsze przyszło mi do głowy, a że nie miałem czasu to napisałem.Skad pomysl na taki dialog ???.
Wystarczająco... przypuszczam, że więcej od CiebieIle ty masz lat ???.

Dużo miałeś tych "jedynych" ?Wiesz nowej milosci tak sie nie mowi, bo wtedy juz jest jedyna i tylko na niej nam zalezy.
O to się nie martw...Nie myl slow Milosc, a kolejna znajomosc.
Veni Vidi Vici
-
- Szalony pismak
Nie chodzi o szukanie na sile, ale prawda jest taka ze wiele osob nie mogac sobie nikogo znalesc, wmawia ze warto czekac nie robiac nic.wang pisze:Z miłością bywa tak, że gdy szukasz niemal na siłe, tym bardziej nie znajdziesz swojej drugiej połówki.
Nie uważam, że miłość odbierasz tylko jako lek... uważam że niepowinieneś właśnie miłości traktować jako lekarstwo na poprzednie nie udane miłostki. Co nie znaczy, że robisz tak zawsze.
Ideałów nie ma... a czekanie często popłaca.
To jest usprawiedliwianie siebie przed wlasnym sumieniem.
A ze milosc leczy to chyba wiesz. Pytanie bylo jak sie odkochac wiec jedna z odpowiedzi to zakochac sie ponownie i nie rozumiem twojego oburzenia.
Za niecaly miesiac 20 latek mi stukniewang pisze:Wystarczająco... przypuszczam, że więcej od CiebieIle ty masz lat ???.

Taka w ktorej naprawde sie zakochalem, byla jedna. Powod jest prosty mam za wysoko postawiona poprzeczke. Wiem ze moze to zle, ale nic na to nie poradze. Po za tym, do takich spraw podchodze z dystansem, temu nie mam problemow typu "ja ja kocham, a ona mnie nie".wang pisze:Dużo miałeś tych "jedynych" ?Wiesz nowej milosci tak sie nie mowi, bo wtedy juz jest jedyna i tylko na niej nam zalezy.
-
- Młody rozbrykany
Fighter na serio??buhahha powiedzialabym, ze z 16...
zgadzam sie z Wangiem...!!!

Kohelet
Kohelet