Razem źle, Osobno jeszcze gorzej...
-
- Młody aktywny
Razem źle, Osobno jeszcze gorzej...
Jak sam temat mówi to jest w moim życiu ktoś na kim mi zależy i jak go nie ma to umieram. Ale nie wiem czemu się nie możemy dogadać. Jak idziemy razem to nasza rozmowa się nie klei i wogóle jest dziwnie, często się kłócimy(kiedyś tak nie było). Ale ja i on czujemy coś do siebie i nie możemy się nie spotykać, bo wtedy jest jeszcze gorzej. Ktoś ma jakąś radę?
Przytul mnie życie Moje szczęście wielkie Przytul mnie ukrycie Widzę odbicie w tobie me ...
-
- Prawie autorytet
Re: Razem źle, Osobno jeszcze gorzej...
Skad ja to znam.... Tez tak mam ze jak sie klocimy to w kolko, obiecujemy ze nie bedziemy wiecej ale zawsze o byle głupote zacznie sie klotnia itd. Ja sie wsciekam, dre sie, wyzywam ale wiem ze bez tego wszystkiego w moim zyciu byloby baaaaaardzo pusto. I nie potrafie powiedziec ze to juz koniec bo pomimo chwilowej zlosci wcale tego nie chce. Ostatnio obiecalismy sobei po raz kolejny ze nie bedziemy sie klocic i minąl ponad tydzien
Normalnie szok heheh ale jak na razie jest dobrze
A jak sie nie widzimy ze 3 dni to tym bardziej sie kłocimy 

There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Młody aktywny
Znam to bardzo dobrze. Sam przez to przechodziłem Nie mogłem bez niej żyć. Zaczęły się kłutnie o byle co. I to dosłownie. No i w końcu powiedziała mi "papa, sory ale już cię chyba nie kocham" I tak się skończył nasz związek. A było baaardzo milutko 

"Przysłowia mądrością Narodów !!"
-
- Młody aktywny
A myślicie, że to ma jakieś szanse czy nie bardzo?
Przytul mnie życie Moje szczęście wielkie Przytul mnie ukrycie Widzę odbicie w tobie me ...
-
- Młody aktywny
No u mnie to się skończyło rozstaniem, i to bolesnym musze ci powiedzieć.
"Przysłowia mądrością Narodów !!"
-
- Truskafka
Tez to znam... Najpierw wszystko pieknie, pozniej klotnie, a wreszcie kilka wielkich awantur, ktore konczyly sie tzw. cichymi dniami lub tygodniami, ale w koncu i tak wracalismy do siebie. Ja nie czulam sie dobrze w takiej sytuacji, tym bardziej, ze nie bylam w ogole pewna jego uczuc w stosunku do mnie. I wreszcie pewnego pieknego dnia wyjechalam na oboz, na ktorym poznalam mojego Mezczyzne. To On mi pokazal, ze mozna byc ze soba bez klotni i jest pieknie.
Macie dwa wyjscia:
1. Albo szczerze o wszystkim pogadacie i sprobujecie cos zmienic.
2. Albo poprostu cos sie miedzy wami juz skonczylo, zaczelo sie psuc i niestety juz sie nie da tego naprawic.
Macie dwa wyjscia:
1. Albo szczerze o wszystkim pogadacie i sprobujecie cos zmienic.
2. Albo poprostu cos sie miedzy wami juz skonczylo, zaczelo sie psuc i niestety juz sie nie da tego naprawic.
"Moje szczęście ma brązowe oczy
" 

-
- Prawie autorytet
Jak sie tylko chcecie postarac to jest duza szansa ze sie udamagnat pisze:A myślicie, że to ma jakieś szanse czy nie bardzo?

There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Prawie autorytet
tak jest jesli chcecie! ; -]]]] Musi byc chec z oby stron bo np tylko Twoje checi nic nie pomoga ; -\Linka pisze:Jak sie tylko chcecie postarac to jest duza szansa ze sie udamagnat pisze:A myślicie, że to ma jakieś szanse czy nie bardzo?
Ogolem wiecie co... tak czytajac te wszystkie posty dochodze do wniosku ze ciesze sie tym ze jestem sama ; -p Chlopak - jeden problem mniej ; -]
Bez urazy panowie ; -]]]]
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!

Krolujesz Im.!

-
- Morphlorchack
- Kontakt:
spoko spoko... ja tak uważanm od dawna. Brak dziewczyny... jeden (i to spory) problem mniej...
Gorzej gdyż czasem się po prostu "wpadnie"
Gorzej gdyż czasem się po prostu "wpadnie"

Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
- Młody rozbrykany
zgadzam sie z Mirriam
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
Kohelet