Razem źle, Osobno jeszcze gorzej...

Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
ODPOWIEDZ
magnat
Młody aktywny

Razem źle, Osobno jeszcze gorzej...

Post autor: magnat »

Jak sam temat mówi to jest w moim życiu ktoś na kim mi zależy i jak go nie ma to umieram. Ale nie wiem czemu się nie możemy dogadać. Jak idziemy razem to nasza rozmowa się nie klei i wogóle jest dziwnie, często się kłócimy(kiedyś tak nie było). Ale ja i on czujemy coś do siebie i nie możemy się nie spotykać, bo wtedy jest jeszcze gorzej. Ktoś ma jakąś radę?
Przytul mnie życie Moje szczęście wielkie Przytul mnie ukrycie Widzę odbicie w tobie me ...
Linka
Prawie autorytet

Re: Razem źle, Osobno jeszcze gorzej...

Post autor: Linka »

Skad ja to znam.... Tez tak mam ze jak sie klocimy to w kolko, obiecujemy ze nie bedziemy wiecej ale zawsze o byle głupote zacznie sie klotnia itd. Ja sie wsciekam, dre sie, wyzywam ale wiem ze bez tego wszystkiego w moim zyciu byloby baaaaaardzo pusto. I nie potrafie powiedziec ze to juz koniec bo pomimo chwilowej zlosci wcale tego nie chce. Ostatnio obiecalismy sobei po raz kolejny ze nie bedziemy sie klocic i minąl ponad tydzien :D Normalnie szok heheh ale jak na razie jest dobrze :) A jak sie nie widzimy ze 3 dni to tym bardziej sie kłocimy :emm:
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Pyton
Młody aktywny

Post autor: Pyton »

Znam to bardzo dobrze. Sam przez to przechodziłem Nie mogłem bez niej żyć. Zaczęły się kłutnie o byle co. I to dosłownie. No i w końcu powiedziała mi "papa, sory ale już cię chyba nie kocham" I tak się skończył nasz związek. A było baaardzo milutko :)
"Przysłowia mądrością Narodów !!"
magnat
Młody aktywny

Post autor: magnat »

A myślicie, że to ma jakieś szanse czy nie bardzo?
Przytul mnie życie Moje szczęście wielkie Przytul mnie ukrycie Widzę odbicie w tobie me ...
Pyton
Młody aktywny

Post autor: Pyton »

No u mnie to się skończyło rozstaniem, i to bolesnym musze ci powiedzieć.
"Przysłowia mądrością Narodów !!"
Mirriam
Truskafka

Post autor: Mirriam »

Tez to znam... Najpierw wszystko pieknie, pozniej klotnie, a wreszcie kilka wielkich awantur, ktore konczyly sie tzw. cichymi dniami lub tygodniami, ale w koncu i tak wracalismy do siebie. Ja nie czulam sie dobrze w takiej sytuacji, tym bardziej, ze nie bylam w ogole pewna jego uczuc w stosunku do mnie. I wreszcie pewnego pieknego dnia wyjechalam na oboz, na ktorym poznalam mojego Mezczyzne. To On mi pokazal, ze mozna byc ze soba bez klotni i jest pieknie.

Macie dwa wyjscia:
1. Albo szczerze o wszystkim pogadacie i sprobujecie cos zmienic.
2. Albo poprostu cos sie miedzy wami juz skonczylo, zaczelo sie psuc i niestety juz sie nie da tego naprawic.
"Moje szczęście ma brązowe oczy :D" :tak:
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

magnat pisze:A myślicie, że to ma jakieś szanse czy nie bardzo?
Jak sie tylko chcecie postarac to jest duza szansa ze sie uda :)
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Post autor: SkaTe_GirL »

Linka pisze:
magnat pisze:A myślicie, że to ma jakieś szanse czy nie bardzo?
Jak sie tylko chcecie postarac to jest duza szansa ze sie uda :)
tak jest jesli chcecie! ; -]]]] Musi byc chec z oby stron bo np tylko Twoje checi nic nie pomoga ; -\
Ogolem wiecie co... tak czytajac te wszystkie posty dochodze do wniosku ze ciesze sie tym ze jestem sama ; -p Chlopak - jeden problem mniej ; -]
Bez urazy panowie ; -]]]]
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
;)
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Post autor: Paweł »

spoko spoko... ja tak uważanm od dawna. Brak dziewczyny... jeden (i to spory) problem mniej...

Gorzej gdyż czasem się po prostu "wpadnie" ;)
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
tynka:)
Młody rozbrykany

Post autor: tynka:) »

zgadzam sie z Mirriam
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
ODPOWIEDZ