czy milość rozwiazuje wszystkie problemy? maly zimowy dołek

Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
ODPOWIEDZ
ashanti
Młody aktywny

czy milość rozwiazuje wszystkie problemy? maly zimowy dołek

Post autor: ashanti »

czytajac Wasze historie i zastanawiajac sie nad wlasnym nie najmadzrzejszym podejsciem do mezczyzn i milosci zastanawiam sie czy rzeczywiscie milosc tak radykalnie zmienia zycie? Czy jest w stanie zmienic swiat?Ja zawsze tak wlasnie podchodzialam do sprawy kazdego chlopaka traktowalam jak mojego wybawce kogos kto mnie uszczesliwi jak jest u Was?
devitto
Szalony pismak

...

Post autor: devitto »

O tak, jest w stanie zmienić świat... chyba ja jestem tego dobrym przykładem - dla Mojej Najukochańszej dziewczyny jestem teraz w stanie zrobić wszystko! Dosłownie wszystko! A nie jesteśmy (jeszcze) parą! Sądzę, że gdybyśmy byli razem, byłoby to jeszcze silniejsze... Tak, to potrafi zmienić świat!
We are the champions!
Wang
Capo di Tutti Capi

Re: czy milość rozwiazuje wszystkie problemy? maly zimowy dołek

Post autor: Wang »

Związek z kimś kogo sie kocha to dokładnie inne świat... całkiem odrębny od tego, w którym wcześnie żyliśmy.
Veni Vidi Vici
JaQb
Szalony pismak

Post autor: JaQb »

Dokładnie miłość zmienia nas i nasze otoczenie, wyciąga nas z bagna, i usadza w raju :mrgreen:
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
magnat
Młody aktywny

Post autor: magnat »

wang pisze:Związek z kimś kogo sie kocha to dokładnie inne świat... całkiem odrębny od tego, w którym wcześnie żyliśmy.
dokładnie
Przytul mnie życie Moje szczęście wielkie Przytul mnie ukrycie Widzę odbicie w tobie me ...
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

Zmienia!! Wiadomo ze stopien w jakim zmienia jest rozny dla roznych osob, ale zazwyczaj traci sie sporo dotychczasowych pogladow, nie przejmuje sie rzeczami ktore wczesniej mialy wielka wage, no i przychodza nowe problemy :P
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Post autor: Paweł »

Śmieszne... ale własnie dzis nad tym myslalem.

Moge tylko potwierdzic wszystkie powyzsze wypowiedzi.

Byc zakochanym to zyć w zupełnie innym świecie. Dosłownie zrywa się wszytsko co nas wiązało z rzeczywistością... po czasie mozemy nawet tego załować... no ale taka jest miłość 8)
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
tynka:)
Młody rozbrykany

Post autor: tynka:) »

oj zmienia cholernie!! tego uczucia nie da sie opisac slowami...jest za piekne...ale wtedy nie powinno zapomniec o tych ludziach, ktorych znalismy wczesniej, ktorzy byc moze sa naszymi przyjaciolmi
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
ODPOWIEDZ