może wiecie skąd można zassać (oczywiście legalną, znaczy sie bezalkocholowe ) muze na swięta...
chodzi mi o Last Chrystmes i inne takie klimaty i także o jakieś fajne kolędy... a może ktoś ma?
...hm....gaza to nie gówno jest tam wiele przydatnych rzeczy i duzo rzeczy mozna sciagnac... mi jakos na kazie idzie zawsze 15,08 kb/s choc nie powiem zdaza sie ze mam transfer 3,0 lub 0,05 kb/s
ja to mam takiego pecha ze gdzie muza tam muza swiateczna... bleeeeeehhh.... wlaczam radio a tam "ohohoho meeery christmas" .... ide do szkoly ... a wszkole na powitanie z glosnikow "ohohoh meeery christmas" skandal! nie lubie tego...
Dzis w szkole ..na korytarzu, zamiast normalnej muzy .. leci muza swiateczna ..EXTRA pomysł .. zapominam o klajsoofkach, i zagłebiam sie w klimat swiat
Piqs - X pisze:Dzis w szkole ..na korytarzu, zamiast normalnej muzy .. leci muza swiateczna ..EXTRA pomysł .. zapominam o klajsoofkach, i zagłebiam sie w klimat swiat
ohohoh meeery christmas
aaaaaaaapppppppssssssssssssssssssss.... ja tam tego nie lubie.... wole inne klimaty na powitanie w szkole..
Backstreet Boys - Christmas Time
Blink 182 - I Won't Be Home For Christmas
Carols Of Christmas - Jingle Bells
John Lennon - Happy Xmas
Boyz II Men - Silent Night
Celine Dion - The Christmas Song
Samantha Mumba - All I Want For Christmas
Pennywise - Christmas In Hell
R. Kelly - World Christmas
Wham - Last Christmas