Druga szansa ???
-
- Człowiek czynu
- Kontakt:
Druga szansa ???
No więc mam takie pytanie głównie do dziwczyn bo to ich dotyczy :]] no więc kiedys pewnej dziewczynie na mnie chyba zalezalo i nie wiele brakowalo bysmy byli razem... ale ze tak powiem brzydko olalem ją z powodu hm... nie wiem sam coś mi odje****(cenzura by PLAGIATT) no i nei rozmawaialiśmy ze sobą jakeś pól roku, aż nagle znów ze sobą rozmawiamy i wogóle żałuje tego co zrobiłem... ale mam takie pytanie czy mam u niej jeszcze jakieś szanse ??? czy jestem już przegrany ???
-
- Capo di Tutti Capi
Re: Druga szansa ???
he, to NAS się o to pytasz? Jej się zapytaj... ona będzie wiedziała najlepiej.
Veni Vidi Vici
-
- Władca Smoków
dokładnie to wszystko zależy od niej
-
- Młody aktywny
Heh, fajne 
Te błyskotliwe odpowiedzi
Ale tak serio, to musisz faktycznie się jej spytać. Wiem, że możesz się nieco bać, że odmówi, ale wiesz, zawsze jest szansa, że się zgodzi. Musisz tylko wybrać dobry moment, nie za wcześnie i nie za późno ( bo może znaleźć sobie kogoś innego ). Sam też musisz wiedzieć, czy Ci na niej zależy, ale skoro pytasz się nas o zdanie to pewnie tak.
Spróbuj ocenić też, jak jej na Tobie zależy. Jeżeli myślisz, że nadal coś do Ciebie czuje, to wal śmiało, a jeżeli nie jesteś pewien, to też musisz spróbować. Do odważnych świat należy!

Te błyskotliwe odpowiedzi

Ale tak serio, to musisz faktycznie się jej spytać. Wiem, że możesz się nieco bać, że odmówi, ale wiesz, zawsze jest szansa, że się zgodzi. Musisz tylko wybrać dobry moment, nie za wcześnie i nie za późno ( bo może znaleźć sobie kogoś innego ). Sam też musisz wiedzieć, czy Ci na niej zależy, ale skoro pytasz się nas o zdanie to pewnie tak.
Spróbuj ocenić też, jak jej na Tobie zależy. Jeżeli myślisz, że nadal coś do Ciebie czuje, to wal śmiało, a jeżeli nie jesteś pewien, to też musisz spróbować. Do odważnych świat należy!
"Powoli wchodź po swej drabinie i konsekwentnie rób to co sobie założyłeś"
-
- Młody rozbrykany
-
- Człowiek czynu
zgadzam sie z tynka. Szczera rozmowa potrafi zdzialac cuda, uwierz mi - w moim przypadku zdzialala 

-
- Młody aktywny
Nie ma dla drugiego człowieka niczego cenniejszego ponad słowa prawdy. Dlatego warto a nawet trzeba próbować. Każde zaufanie da się odbudować, ale nie wystarczy spokojnie czekać.Nikt nie mówi, że będzie łatwo.. Jednak nadzieja jest tym ryzykiem ktore trzeba podjąć..
Niebieski Anioł
Niebieski Anioł
-
- Prawie autorytet
Lecz nawet gdy sie odbuduje te zaufanie... ono juz nie bedzie tak silne, zawsze beda juz towarzyszyc chwile zwatpienia i znowu dojdzie do rozstania...
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!

Krolujesz Im.!

-
- Szalony pismak
zazwyczaj tak jest ale nawet jeśli da ci 2 szanse to musicie pilnować by nie powtarzac tych samych błędów i to co było oddzielić grubą kreska (przeczytałam to w jakims magazynie)SkaTe_GirL pisze:Lecz nawet gdy sie odbuduje te zaufanie... ono juz nie bedzie tak silne, zawsze beda juz towarzyszyc chwile zwatpienia i znowu dojdzie do rozstania...
Nie żyje się, nie kocha i nie umiera - na próbę
[ Jan Paweł II ]
[ Jan Paweł II ]
-
- Prawie autorytet
Nawet gdy pilnujesz to i tak nie jest to samo ...Fergie pisze:zazwyczaj tak jest ale nawet jeśli da ci 2 szanse to musicie pilnować by nie powtarzac tych samych błędów i to co było oddzielić grubą kreska (przeczytałam to w jakims magazynie)SkaTe_GirL pisze:Lecz nawet gdy sie odbuduje te zaufanie... ono juz nie bedzie tak silne, zawsze beda juz towarzyszyc chwile zwatpienia i znowu dojdzie do rozstania...
wiem po sobie ...
doswiadczenie z zycia wziete ; -p
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!

Krolujesz Im.!

-
- Młody aktywny
Wszystko jest możłiwe trzeba tylko wierzyć, mieć nadzieję i swoimi czynami a zwł. słowami dawać każdego dnia świadectwo że nam na Kimś zależy 

-
- Człowiek czynu
- Kontakt:
Nie wszystko jest możliwe !! Trzaśnij drzwiami obrotowymiNiebieski Anioł pisze:Wszystko jest możłiwe trzeba tylko wierzyć, mieć nadzieję i swoimi czynami a zwł. słowami dawać każdego dnia świadectwo że nam na Kimś zależy

Dziex za rady... zobaczymy co czas pokarze

-
- Capo di Tutti Capi
ja trzasne... jak je zwale na ziemiePLAGIATT pisze:Nie wszystko jest możliwe !! Trzaśnij drzwiami obrotowymiNiebieski Anioł pisze:Wszystko jest możłiwe trzeba tylko wierzyć, mieć nadzieję i swoimi czynami a zwł. słowami dawać każdego dnia świadectwo że nam na Kimś zależy!!! Tu cie mam
Dziex za rady... zobaczymy co czas pokarze

Veni Vidi Vici
-
- Młody aktywny
moim zdanie to zalezy co ona do Ciebie czuje.Np. ja bym mogla sprobowac drugi raz ale nie bylo by juz tak samo nie potrafila bym zaufac do konca zawsze by byla ta chwila zastanowienia czy aby na pewno:):)