Druga szansa ???

Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
ODPOWIEDZ
PLAGIATT
Człowiek czynu
Kontakt:

Druga szansa ???

Post autor: PLAGIATT »

No więc mam takie pytanie głównie do dziwczyn bo to ich dotyczy :]] no więc kiedys pewnej dziewczynie na mnie chyba zalezalo i nie wiele brakowalo bysmy byli razem... ale ze tak powiem brzydko olalem ją z powodu hm... nie wiem sam coś mi odje****(cenzura by PLAGIATT) no i nei rozmawaialiśmy ze sobą jakeś pól roku, aż nagle znów ze sobą rozmawiamy i wogóle żałuje tego co zrobiłem... ale mam takie pytanie czy mam u niej jeszcze jakieś szanse ??? czy jestem już przegrany ???
Wang
Capo di Tutti Capi

Re: Druga szansa ???

Post autor: Wang »

he, to NAS się o to pytasz? Jej się zapytaj... ona będzie wiedziała najlepiej.
Veni Vidi Vici
::PiotreK::
Władca Smoków

Post autor: ::PiotreK:: »

dokładnie to wszystko zależy od niej
Archer
Młody aktywny

Post autor: Archer »

Heh, fajne :)
Te błyskotliwe odpowiedzi :)
Ale tak serio, to musisz faktycznie się jej spytać. Wiem, że możesz się nieco bać, że odmówi, ale wiesz, zawsze jest szansa, że się zgodzi. Musisz tylko wybrać dobry moment, nie za wcześnie i nie za późno ( bo może znaleźć sobie kogoś innego ). Sam też musisz wiedzieć, czy Ci na niej zależy, ale skoro pytasz się nas o zdanie to pewnie tak.
Spróbuj ocenić też, jak jej na Tobie zależy. Jeżeli myślisz, że nadal coś do Ciebie czuje, to wal śmiało, a jeżeli nie jesteś pewien, to też musisz spróbować. Do odważnych świat należy!
"Powoli wchodź po swej drabinie i konsekwentnie rób to co sobie założyłeś"
devitto
Szalony pismak

...

Post autor: devitto »

Próbuj! Uwierz w siebie i spróbuj!
We are the champions!
tynka:)
Młody rozbrykany

Post autor: tynka:) »

musisz z nia pogadac :)
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
Michal
Człowiek czynu

Post autor: Michal »

zgadzam sie z tynka. Szczera rozmowa potrafi zdzialac cuda, uwierz mi - w moim przypadku zdzialala :)
Niebieski Anioł
Młody aktywny

Post autor: Niebieski Anioł »

Nie ma dla drugiego człowieka niczego cenniejszego ponad słowa prawdy. Dlatego warto a nawet trzeba próbować. Każde zaufanie da się odbudować, ale nie wystarczy spokojnie czekać.Nikt nie mówi, że będzie łatwo.. Jednak nadzieja jest tym ryzykiem ktore trzeba podjąć..

Niebieski Anioł
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Post autor: SkaTe_GirL »

Lecz nawet gdy sie odbuduje te zaufanie... ono juz nie bedzie tak silne, zawsze beda juz towarzyszyc chwile zwatpienia i znowu dojdzie do rozstania...
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
;)
Fergie
Szalony pismak

Post autor: Fergie »

SkaTe_GirL pisze:Lecz nawet gdy sie odbuduje te zaufanie... ono juz nie bedzie tak silne, zawsze beda juz towarzyszyc chwile zwatpienia i znowu dojdzie do rozstania...
zazwyczaj tak jest ale nawet jeśli da ci 2 szanse to musicie pilnować by nie powtarzac tych samych błędów i to co było oddzielić grubą kreska (przeczytałam to w jakims magazynie)
Nie żyje się, nie kocha i nie umiera - na próbę

[ Jan Paweł II ]
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Post autor: SkaTe_GirL »

Fergie pisze:
SkaTe_GirL pisze:Lecz nawet gdy sie odbuduje te zaufanie... ono juz nie bedzie tak silne, zawsze beda juz towarzyszyc chwile zwatpienia i znowu dojdzie do rozstania...
zazwyczaj tak jest ale nawet jeśli da ci 2 szanse to musicie pilnować by nie powtarzac tych samych błędów i to co było oddzielić grubą kreska (przeczytałam to w jakims magazynie)
Nawet gdy pilnujesz to i tak nie jest to samo ...
wiem po sobie ...
doswiadczenie z zycia wziete ; -p
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
;)
Niebieski Anioł
Młody aktywny

Post autor: Niebieski Anioł »

Wszystko jest możłiwe trzeba tylko wierzyć, mieć nadzieję i swoimi czynami a zwł. słowami dawać każdego dnia świadectwo że nam na Kimś zależy :-)
PLAGIATT
Człowiek czynu
Kontakt:

Post autor: PLAGIATT »

Niebieski Anioł pisze:Wszystko jest możłiwe trzeba tylko wierzyć, mieć nadzieję i swoimi czynami a zwł. słowami dawać każdego dnia świadectwo że nam na Kimś zależy :-)
Nie wszystko jest możliwe !! Trzaśnij drzwiami obrotowymi :P !!! Tu cie mam :D
Dziex za rady... zobaczymy co czas pokarze :P
Wang
Capo di Tutti Capi

Post autor: Wang »

PLAGIATT pisze:
Niebieski Anioł pisze:Wszystko jest możłiwe trzeba tylko wierzyć, mieć nadzieję i swoimi czynami a zwł. słowami dawać każdego dnia świadectwo że nam na Kimś zależy :-)
Nie wszystko jest możliwe !! Trzaśnij drzwiami obrotowymi :P !!! Tu cie mam :D
Dziex za rady... zobaczymy co czas pokarze :P
ja trzasne... jak je zwale na ziemie :P
Veni Vidi Vici
AgusiaPsujek
Młody aktywny

Post autor: AgusiaPsujek »

moim zdanie to zalezy co ona do Ciebie czuje.Np. ja bym mogla sprobowac drugi raz ale nie bylo by juz tak samo nie potrafila bym zaufac do konca zawsze by byla ta chwila zastanowienia czy aby na pewno:):)
ODPOWIEDZ