Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Jak być może co niektórzy spostrzegawczy zauważyli, tak jak i rok temu prz współpracy z PCK i TVP3 tworzymy oficjalny łodzki serwis internetowy WOŚPa w Łodzi.
Już w niedzielę, 9 stycznia... przez cały dzień zapraszamy Was do ciągle aktualnych informacji na temat tego co się dzieje w Łodzi i w całej Polsce.
Siedzimy w łodzkim Studiu TVP, tuż obok głownej sceny.. tylko p to aby byc jak najbardziej na bieżąco. Wszystkich forumowiczów także zapraszamy...
Ja niestety nie mam jak zajrzeć. Przez ten czas będę krążyć po hali w mojej mieścinie i czekać na występ 100 TVarzt Grzybiarzy (nie wiem, czy ktos slyszal) i bede sie swietnie bawic
Phantom pisze:
Siema! : P A ja właśnie odebrałem swoją puszeczkę, identyfikator i serduszka!
a ja mam swoja puszeczke odebralam w poniedzialek ; -]
Wybacz Pawelku ale ja nie zajrze podczas finalu na zadna stronke bo bede bawic sie na calego na elblaskiej scenie w teatrze wraz z innymi ; -]
----
pomylka slowna ; -P
Ostatnio zmieniony 07.01.2005, 22:44 przez SkaTe_GirL, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nie jestem z Łodzi a z Nowej Rudy wiec kawał drogi tez zbieramy kase pudełka juz dawno odebrane i nawed jakies medaliki dostalismy (ładne) poinformuje ile udalo nam sie zebrac Pozdrawiam!!!
Samotna róża na półce czeka, przywołuje me wspomnienia z bardzo daleka...
I ja i ja będe jako obstawa medyczna gdzieś tam [chcę być w patrolu koło rajdówek módlcie sie do Boga żebym tam był bo jak nie to się potnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak pozatym to moze potem wpadnę do Ciebie Pawełku coś wylicytować a i może zostanę na studio
A ja i w tym roku sie przylacza, do Orkiestry. Kiedys zbioeralem sam pieniadze, potem "ratowalem" ludzi, rok pozniej pomagalem przy organizacji w jednym ze sztabow a teraz...
ja musze prosic o pomoc innych ale i tak jest fajnie.