. . . M e T a L ...
-
- Prawie autorytet
Re: . . . M e T a L ...
Jak ktos ma naszywki czy przypinki i sie ubiera na czarno nie znaczy ze od razu jakies tam muzy słucha. Bez urazy takie osoby to czesto pozerzy i sie ubieraja i zachowuja tak bo to jest w modzie.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Młody aktywny
Okraslanie metalu jako "cool" to chyba jakas sprzecznosc. 

-
- Młody aktywny
Odp. nr. 1. Metall to w głebi duszy spokojna muzyka. Wszyscy myślą że to jedno wielkie darcie chałapą
i gitara z pekusją. To właśnie jest to. Solówki z gitarką na czele [Iron Maiden], zabujcza pekucha [Meallica], wyśmienity wokal [Iron Maiden + Meallica] To to czego mi potrzeba.
A kapele moje ulubione to: Metallica, Iron Maiden (Fear of the Dark), AC/DC. Kapele wyśmienite.

A kapele moje ulubione to: Metallica, Iron Maiden (Fear of the Dark), AC/DC. Kapele wyśmienite.
"Przysłowia mądrością Narodów !!"
-
- Capo di Tutti Capi
Ja wychowałem się na Metallice... tych starszych płytach. Masz racje co do perkusji... Lars jest w tym mistrzem. A do tego głos James'a... nieprawdopodobne. Ironów zacząłem słuchać troche później, teraz przy przeprowadzce do USA zapomniałem wziąć ich płyt i będę musiał ściągnąć na nowo.
Znacie też polską całkiem niezłą grupe Hunter? Nieźła kapelka, robią też fajne przeróbki innych zespołów. Ale i swoje mają magiczne.
Znacie też polską całkiem niezłą grupe Hunter? Nieźła kapelka, robią też fajne przeróbki innych zespołów. Ale i swoje mają magiczne.
Veni Vidi Vici
-
- Młody rozbrykany
nr 1 
byl taki czas ze katowalam tylko muzyke zwana metal
ale teraz przenioslam sie bardziej na grunge, punk rock i stary rock
choc Ironsi, "Dzieciaki"czy Metallica to dla mnie zespoly mr 1
prawdziwa muza to ta nie z maszyki

ps ja znam huntera bylam na koncerciku, mnie najb podoba sie fallen

byl taki czas ze katowalam tylko muzyke zwana metal

prawdziwa muza to ta nie z maszyki