Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
No kiedys tak bylo zesmy sie z chlopakami ogladali za dziewuchami, niektorzy to po dziś dzień, ja tam zamiast superlaski wole normalna ładną dziewczynę, mam swój gust swój typ i to jest to! Normalna dziewucha w kazdym calu, aha i nie moze palić, nie znosze tego!
Niech kierunku nie wyznacza Ci horyzont, bo tak naprawdę
iść dokądkolwiek, to iść do nikąd
devitto pisze:Ja mogę na PW dać adres - tylko daj strzałkę na PW... chcę taki śliniaczek....
Jak przepraszam bardzo ale czy wy myslicie, ze ja na forsie spie ? ; -]
a takie fajne sliniaczki to kurde kosztuja ....
no ale Wang zaslugujesz na niego =]p
Co do palenia... nawet taki sliniacy sie facet z papierosem ... ochyda
ale naprawde bardzo mnie wqrza jak chlopacy lampia sie na mnie jak na okaz w muzeum. Zawsze podchodze do takiego i mowie :" Jak juz sie patrzysz jak ten cielak to przynejmiej mozesz "czesc" powiedziec" zazwyczaj konczy sie tak, ze facet pali cegle i ... ucieka ; -]
staram się nie oglądać za jakimiś nieprzyzwojicie ubranymi kobietami . niech sobie gdzieś idzie taka blondynka w miniuwie ważne by nie oglądać się za nią bo jej na tym zależy !!! heh niedoczekanie prędzej wyśmieję niż się zaślinię znam te triki i nie dam się na nie nabrać kobiety lubią zrobic z faceta włała :::::::::ksiądz kiedyś pluł się na lekcji że takie kobiety przychodzą do kościoła i że rozpraszaja parafian a ja mu na to: "jak by ksiądz i ci owi parafianie byli skupieni na modlitwie to im by to nie przeszkadzało bo by na nie się nie gapili "
pozatym takie ślinienie się jest żałosne baba jak baba taka jak każda inna i mam to gdzieś jak się ubiera i jak wygląda to jej sprawa a nie moja . jak chcecie mieć takie z głowy to powiedźcie jej że ma żylaki jak wasza babcia to przestanie przykuwać waszą uwagę i przestanie was rozpraszać
"Życie to choroba , świat to szpital a życie jest lekażem"
To ślinienie się dotyczo obu stron. Nie musi iść taka laska (chociarz fajnie popatrzeć, ale TYLKO popatrzeć), wystarczy, że taki pakero, żelik na włoskach i w ogóle przejdzie po ulicy, popatrzcie na miny dziewczyn w okolicy. (nawet nie czuję, kiedy rymuję)
A dlaczego tak jest?? Po prostu, taka jest nasza natura.