Jak pewnie wiecie zbliżamy się do magicznej liczby 1000 użytkowników i 50 000 postów. Ale pierw zajmiemy się tym pierwszym...
Jak głosi komunikat w dziale News:
"Super szybki, mały konkursik specjalnie dla Was! (nie znajdziecie o nim informacji w dziale konkursy!). Jak wiecie bądź nie, na naszym forum liczba użytkowników zbliża się do 1000. Dla osób, które zarejestrują się pomiędzy numerem 995 a 1005 rozlosujemy małą nagrodę - koszulkę naszego serwisu! Stawiamy tylko jeden warunek. Użytkownik aby wziąć udział w losowaniu musi mieć napisane przynajmniej kilka sensownych postów. Losowac będziemy za kilka dni, o czym dowiecie się w późniejszym terminie na forum. Zapraszamy do zabawy, naprawdę warto! "
To w roli informacji...
W kwestii uregulowania... mam nadzieje, ze nie bedziecie się rejestrować jako puści użytkownicy aby zdobyć tylko nagrodę? To jest zabronione... więc bójcie się Za to w nagrodę (jak będziecie grzeczni) też i dla Was coś bedzie
A mogłem poczekać te kilka dni W sumie miły konkursik, tyle że nie można świadomie uczestniczyć
Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów
Jak pisałem wyżej, jest nius na stronie, poszło mailinga do ponad 5 000 osób i wyświetla się baner w rotatorze z informacja o konkursie... wiec jest jak sie dowiedziec...
to ja bym chcial miec taka koszulke moglbym w niej jezdzic moim maluchem i nie straszyl bym juz emerytow i rencistow swoim blyszczacym jaskrawym kreszowym dresem z turcji
Coś czuje że w tych cyferkach więcej będzie chętnych do napisania 1, niż do 0
Z powodu jako iż użytkownicy od 990 do 1010 są "mało aktywni" zdecydowaliśmy, że bedziemy losować z większego grona osób... 20 w te i 20 w tamte... tzn od numerku 980 do 1020... zwiekszając oczywiście pule nagród... I tak:
I miejsce!, czyli koszulke serwisu Strefazso9.pl otrzyma Kubuś! W roli wyjasnienia... to nie dlatego, że ma najwięcej postów... ale po prostu dlatego, że tak się wylosowało : )
Gratulujemy!
II, III, IV i V miejsce, czyli nagroda pocieszenia (niespodzianka)...
...powędruje do takich użytkowników jak: =MiLi= Misia Paz soul
Gratulujemy również...
Wszystkie wymienione powyżej osoby proszę o przesłanie mi na PW adresu zamieszkania, pod który wysłane zostana nagrody!