wiesz i tu sie pochwale moja nie wiedza
wiedzialem ze sa klany w StarCraf'cie, Counter Strik'u i innych grach ale o klanie AVP2 jeszcze nie slyszalej jak do tad
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
nie slyszales!!!! o jaaaaa..... klany alienika tez juz sie sławią... fajnie jest sie przyjaznic z klanem..zawze masz skim zagrac..pogadac...pouczyc sie walki
nom klany AvsP nie sa tak slawne jak Q i CSy....ale... a ten klan to kan Bounty Huntera (ktory jest tu zalogowany) zwie sie No-Mercy ..... poznalem ich przypadkowo przed wakacjami... wchodze na serva a ich tam 3 siedzi pogadalismy i na gg sie znalezlismy od tego czasu ciagle z nimi gram zwlaszcza z Bounty Hunt... on jest wymiatacz predkiem...marinsem zreszta tez...i wogole wszystkim.. i tak spedzilem wakacje trenujac i szkoląc się
Jak chodzi o grę przez siec żeby sie pofragowac to nie gram zawsze Alienem [pare razy tylko sie zdarzylo Predkiem ale to jeszcze daaawno].
Jeśli chodzi o misje na singlu to zaczełem grać pierwszą i jak na mnie wyskoczyli obcy to "przypadkowo" wykonczylem polowe swojego oddzialu i byl koniec gry To mnie zniechecilo i skoncetrowalem sie na grze Alienem na całego A dlaczego ? Bo ma ładny uśmiech i fajnie ciamka jak odgryza głowy marinom
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
mam pytanko...czy ktoś (oprócz Bounty Huntera) przeszedł kampanię marines?pytam bo chcę wiedzieć czy tylko ja jestem tak wyjątkowy że trzęsę portkami już odczas ładowania gry czy też są i inni tacy Kampanię preda i aliena przeszedłem dość łatwo...ale to co ma marines to piekło!pred mógł być niewidzialny i niemal ciągle się leczyć (w pewnym momencie na krótko stracił tę zdolność wraz z kilkoma innymi),a alien...no alien to alien nie?łodgryza łebki marinom i predkom i żyje se dalej,a o zdobycie pokarmu nietrudno przecież no nie?Tyko marines jesy uzależniony od apteczek powinien mieć przynajmniej jakieś przenośne medpaki albo coś...
hehehehe ...ja tez sie wystraszylem na poczatku ale swoich nie pozabijalem .. .. a w SP zacząłem predkiem jechac.. a w MP marinsem hyhyhhy takie zycie... a co do aliena on ma takiego banana na twarzy piekny usmiech
ano wlasnie teraz tak gadamy na gg....o głosie...ludu!! umielibyście grac bez glosu ...zwłaczsza marinsi?? bo ja w zyciu to jest jak zgaszony monitor.. jak brak broni
nie tak seriio to alien najladniej wyglada jak mu ise wysuwa ta mala szczeka
jest wtedy taki milutki i jeszcze jak mu slinka kapie
heheh banan hymmm....a w grze sie tak nie ślini jak w filmie... poza tym poco cie tak robal sslini? zje se 3 marinsow nadal mu ślinka cieknie na ich widok?? on ma chorobe śliniaków.. (trzeba mu śliniaczek założyć) i mu leci jak z kranu... ale fajno to wyglada... nom a ta mala szczęka.. extra jest... mam pożądnego screena gdzie wyrażnie ją widać *chcecie?* ....nie zebym cos mial do alienow.. bo mi sie podobaja... tylko te facehuggery w grze sa goopie!!! tylko smartgun na nie najlepszy..nom i granaty ale musza byc celnie wystrzelone
ty bys byl 3 metrowym czarnym brzydkim Alienekiem to tez bys sie slinil na widok Marinów a tego screena ze mala szczeka widzialem ale ona wyglada tak troche kwadratowo jak by kartona fajek mu z gemby wylazil
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.