Macie jakiś Osobisty sprzęt grający na, którym słuchacie swoich ulubionych kawałków? jakąś swoją wieże? może kolumny? a może poprostu BoomBox czy głośniki komputerowe (piskacze)
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
W domu podłączam wszystko muzyczne co się da pod stary, ale jeszcze bardzo jary wzmacniacz - i do przodu, wspaniały jest A kolumny nie wiem jakie są, bo ostatnio głośniki były wymieniane, zużyłem je : )
ja tam sobie słucham muzy zwykle na kompie w końcu troszeczkę mocy mają przydałby by się głośniczki 100 W bo ogólnie moc wzmacniacza tego komputerowego to 1000W ale narazie wykorzystuje 50W
Ja ma dwie wieże, jedna tania podróbkę (tomphsonic), podłączoną do kompa. Drugą wieżę Philips FW548C. Poza tym, pokaźnych rozmiarów słuchaweczki podłączone do Discmana.
A ja mam 7-letnie głośniki i słucha się bardzo dobrze Nie wiem co macie do zwykłych głośników Primax rządzi
Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów
Ja słucham muzyki głównie na kompie... ostatnio kupiłem sobie głośniki Logitech [THX] 560 W mocy ogólnej. Głośników 5+1. Basy są tak silne, że ściany i wszelkie meble w domu się trzęsą