ehhh pawel to dal mnie byl szok jak wlaczylem forum ]]]]
Fajnie to nawet wyszlo, tylko przywalil bym sie do kolorow czcionek... pomaranczowy na jasnym tle troche sie rozmywa, podobnie jest z tym jasno [chyba] nibieski na zielonym tle...
reszta OKAY
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Odwiedzam to forum od niedawna i ta zmiana bardzo mi się spodobała
Jednak doczepię się do tego że przy przyciskach Odpowiedz i Nowy temat jest inne tło od tła strony z i to trochę nie estetycznie wygląda jak będzie tło take samo jak pod przyciskami to będzie super
Piqs - X pisze:Na święta te forum jest zacooliaste .. ale mnie interesuje, co sie stanie PO świętach O_o
emm co masz swiatecznego? tylko znaczki przy postach a to juz jest gotowe na po swietach.. poprostu ludek bez czapeczki bedzedie
A co do forum to jest odjazdowniejsze od porzedzniego , wkoncu sie doczekalem zmiany ...tamto mi sie nie podobalo na maxa
a ja wam teraz powiem ze w rozdzielczosci 800x600 tez swietnie wyglada...akurat jestem na takiej i bardzo dobrze idzie sie polapac wymiary tez dobre poprostu piknieeeee...
Sorry, że to tak długo trwało... Troche było problemów, ale jakoś wyszło .
Byłoby gotowe wcześniej, ale musiałem iść na pogrzeb, nie powiedziałem Pawłowi i sie pomieszało. Przed nowym rokiem postaram się zrobić całą reszte - hacki.
Wszystkie komentarze i podziękowania mile widziane . (zwłaszcza te drugie )
Musze przyznac, ze jestem pod wielkim wrazaniem odnosnie tutjeszego wygladu... a rzadko mi sie cos podoba... podoba mi sie sposob w jaki zostal umieszczony phpBB w szate graficzna zso9... podobaja mi sie emotki (pozdrowka dla autora! ) ... jest super!
Hmm... ładne, ładne... ale mnie nie pasuje przesunięcie w lewo całego forum... Rozumiem że chciałeś aby pasowało do reszty stronki ale forum się chyba do tego nie nadaje... To tak IMHO więc nie krzyczeć na mnie...