Odp:PLAGIATT pisze:...hm...a czy nieuważasz że w więzieniu nie mają za dobrze ??? dostają jedzenia spotyka się z innymi więźniami, wychodzą na dwór się przewietrzyć...mają siłownie itp. według mnie dla mordercy to i tak zadobrze wedlug mnie powini morderce posadzic na krzeslo elektryczne ....
Warunki i rygor w więzieniach też powinni zaostrzyć...JA pisze:Jestem za surowszymi karami w polsce
I tu sie zgadzam... wiecie, że w więzieniu dzienna stawka wynosi 100zł na jednego skazanego... Kto to widział... w jakiej rodzinie przypada 100zł na osobe dziennie. Moja rodzinka liczy 4 osoby, czyli wypadałoby 400zł dziennie, co w rezultacie mój staruszek musiałby zarobic 12.000zł na miesiąc...heheh a jak zarobi 1300zł to juz jest super.Luki pisze:no w więzieniach to mają luksus moim zdaniem.....
buahahahahaha... to tak jak księzaLuki pisze:czy ja wiem czy dziewczyn brakujemają w koncu siebie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No mogłoby tak być, jeszcze "oko za oko", ale wiesz ile ludzi chodziłoby ślepych i szczerbatychPaweł Florczak pisze:"ząb za ząb..."
No to chłopie widzę, że jesteś tolerancyjny - o 7:00 pobudka. Ja chodzę do budy, jestem grzecznym chłopcemLuki pisze: dla zabójcy/pedofila/ i innych:
7:00 - pobodka
22:00-7:00 - spać
hohohoh..... :mokolaj2: No to widze, że ja chyba zaliczam sie do tych niegrzecznych... czemu? Abo do szkoły to wstaję o 5:15 nawetPatryk007 pisze:No to chłopie widzę, że jesteś tolerancyjny - o 7:00 pobudka. Ja chodzę do budy, jestem grzecznym chłopcem![]()
![]()
, a wstaje o 6:30.
Dla nich proponuje pobudke o 5:00, pysk ochlapać i wio do kamieniołomów, a potem dopiero sniadanie i tylko woda i suchy chleb![]()
![]()
![]()
No bez przesady.... za dobrze by im tam było20:20-22:00 - prysznic ...
tam było prysznic i czas wolny..... a mastrurbacja?Paweł Florczak pisze:No bez przesady.... za dobrze by im tam było20:20-22:00 - prysznic ...![]()