Heh, a ja proponuję stronki zrobione na zlecenia w PHP oczywiście za $...
Jeżeli ktoś chce coś więcej niż tylko homepage, to warto zainwestować w serwer posiadający obsługę tegoż języka wraz z bazą danych MySql. Na takim serwie można postawić forum, sondy, zarządzanie witrynę poprzez przeglądarkę (dodawanie newsów, artykułów itp)... Jeżeli ktoś zainteresowany, to propozycje i wymagania słać na
archer@1gb.pl !
Z serwerów polecam
www.cal.pl
Ale tak, żeby nie było to cennik:
Prosty homepage z darmowym Layoutem
czas tworzenia: 2 -3 dni
cena: 15 zł
serwer: darmowy
Homepage z własnymi sondami, księgą gości i możliwością dodawania newsów z poziomu strony (musi być serwer z obsługą PHP i MySql)
czas tworzenia: około tygodnia
cena: 100 zł
serwer: płatny :/
Portal (np. klasowy, czy dotyczący hobby) z własnymi sondami, księgą gości, systemem newsów, zarządzaniem artykułami, zarządzaniem downloadem, galerią zdjęć.
czas tworzenia: niecałe dwa tygodnie
cena: ok. 400 zł
serwer: płatny :/
Zapewne moja oferta nikogo nie zainteresuje, bo po pierwsze jest droga, a po drugie czas tworzenia też jest długi. Spowodowane jest to tym, że aktualnie robię grę RTS typu Gotyx (
www.gotyx.gra24h.pl) nazywającą się Humanus (
www.humanus.cal.pl) i nie mam zbytnio czasu ma takie zlecenia, ale jeżeli ktoś jest uparty, to oferta aktualna od Nowego Roku.
Poza tym mogę za 15 zł zainstalować na jakimś serwerze forum phpBB albo jakieś inne oraz system portalowy typu PostNuke czy jPortal...
Kontakt:
archer@1gb.pl