Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
eeeeenooooo ale my bnie chcemy odpoczywac od ciebie!
wracaj tu..!!!!! albo chociaz do kafeji wlatuj
aaaaa wiem... to ty od nas chcesz odpoczac.. ! slandal.. nie lubisz nas jak mozesz!!
nic nie obiecuje ale jak mi sie uda to napisze pare postow ]]] ale na wszelki wypadek meeerry x-mas wszystkim
happy new year to nie bo do tego czasu wroce
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
nareszcie w domu milo bylo ale sie skonczylo jeszcze tylko sylwester i koniec laby ;(....
swoja droga to widze ze przez ten tydzien nie proznowaliscie na forum
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Ja również poddałbym to dyskusji.
Codziennie zaglądałem, a nawet kilka razy dziennie i nie miałem z kim podyskutować . Niedługo doszłoby do tego, że sam bym pisał i sam sobie odpowiedał , ale myślę, że teraz to się zmieni.
Kimkolwiek jestem; Kimkolwiek myśle, że jestem;
zawsze pozostanę SOBĄ !
z tym proznowaniem to tak:
wchodze i widze wszedzie w kazdym z forum ze jest gosc w czerwonym kubraczku [nowe posty ;P] wchodze gdzies dalej widze pare nowych osob
tak jak ty patryk007 czy lady_b [nie pamietam dokladnie wiec sorki jak przekrecilem] nie wszystko zdazylem przeczytac ...
moglo byc gorzej no nie ?
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Tak mogło byc gorzej, ale po mnie zarejestrowało się jeszcze kilka ludków, chyba czują się tu jak w czytelni, więc zapraszam ich do pisania. Musimy ADMINOWI zrobic niespodziankę - chce zamknąć stary rok 5000 postów, to bedzie je miał, hihihi
Pozdróóófffka dla piszących i czytających
Kimkolwiek jestem; Kimkolwiek myśle, że jestem;
zawsze pozostanę SOBĄ !
macey pisze:hyhyh..ja wlasnie wyjezdzam za kilka chwil. nie bedize mnie chyba do wtorku..
pozdro dla wszystkich i cieszymy sie woooooooooooolnyyyymmmmmmmmmm
No to papatki Nudno tu będzie bez Ciebie (jeszcze jak bober coś nie chce się udzielać... )