Dzisiejszy świat i Polska to wiele kontrowersji i pytań. W tym forum poruszamy wszystkie problemy polityczne, gospodarczo-społeczne i kulturalno-religijne świata. Tu możecie pisać co Wam się nie podoba w dzisiejszym systemie, który kraj będzie nowym supermocarstwem i który polityk jest skorumpowany (-;
ale na operacje jej starczy
gdzies przeczytalam ze ona nie usunela swojego ekhm.. przyrodzenia poniewaz "dostarcza jej wiele przyjemnosci"
ale to moze byc tylko plotka
Phantom pisze:Chyba oglądał, więc jest 100x wiarygodniejszy ode mnie, bo ja widziałem tylko spoty reklamowe i stronkę podaną linkiem w tym temacie
O , to nie wiele mniej odemnie , ja oglądałem 3 i ostatni odcinek , 3 aby zobaczyc czy to naserio men jest (nic niewidziałem, chodziła w bikini a nic nie widzieli ? ee coś kręcą)
Ostatni oglądałem bo w spocie widziałem że odpisan spodenki i myślałem że im że tak przydko sie wraże fajfusa pokaże, ale nie pokazała)
Tak więc ja sądze iż to tych chwyt marketingowy i ona nic tam nie ma.
Ponoć od 11 roku życia przyjmuje hormony i już do szkoły średniej poszła jako dziewczyna. Czysta patologia Musiałą cos z psychą mieć nie teges.
Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów
Chlopaki skonczcie gadac o tym czyms...
Gdy ja to wszystko czytam az mnie skreca ; -P
w ogole jak on(a) mogl(a) sie pokazac w telewizji?
Chcial(a) zeby jego/ja wytykano placami czy jak ? Nie kumam jej/ jego...
Nawet nie wiem jak na to mowic ...Ona czy On ...
katastrofa co Ci ludzie robia ; -|