Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
Zakofałam sie w kolesiu ze szkoly i on we mnie tez ale oboje jestesmy za bardzo niesmiali zeby do siebie podejsc i pogadac mielismy sie kilka razy spotkac ale on sie mnie wstydzi. Ja do niego nigdy nie podejde bo to jest nie mozliwe poniewaz nie umiem z nim gadac bo odrazu robie sie czerwona pomuzcie prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moze i ja jestem niesmiala ale gdybym wiedziale ze koles we mnie tez sie "buja" to bym sie odwazyla.....pomysl nie masz nic do stracenia, tylko zyskasz bo sytuacja wyglada rozowiusio
a tak a propo skad wiesz ze on sie w Tobie zakochal skoro nawet ze soba nie gadacie?
moja kumpela ma sposob : kilka nerwosolow i do dziela
"Zmarnowaliśmy świt, a tego nie wybaczy nam żadne niebo" - J Morrison
Mabzia pisze:Zakofałam sie w kolesiu ze szkoly i on we mnie tez ale oboje jestesmy za bardzo niesmiali zeby do siebie podejsc i pogadac mielismy sie kilka razy spotkac ale on sie mnie wstydzi. Ja do niego nigdy nie podejde bo to jest nie mozliwe poniewaz nie umiem z nim gadac bo odrazu robie sie czerwona pomuzcie prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ile masz latek? bo więcej niż 15 ja Ci nie dam
Myśle, że możesz podziałać przez koleżanki, jeżeli wiesz ze on sie zakochał w tobie (a właśnie skąd to wiesz? )
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
nie przyzna nam sie pewnie ^^
a i jeszcze cos: jak mozna zakochac sie w kims kogo siem nie zna?
najwyzej zauroczyc...ale zakochac? eee ja tez Ci daje z 15 latek
hehe jak byscie wszyscy zgadli nio mam 15 lat a wiem ze sie we mnie buja bo napisal mi sms
Od jakiegos czasu piszemy se sms ale na real udejemy ze sie nie znamy bo on jest z innej miejscowosci i wogle wiem bo sie na mnie caly czas paczy hee
Mabzia pisze:a wiem ze sie we mnie buja bo napisal mi sms
Oświadczy się też pewnie przez smsa, co?
Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów
Ja też jestem nieśmiały. I co? I nikt mi nie wierzy :fala::(
Idę się zakopać saperką w akcie samozniszczenia, manifestując swój maniakalny strach przed otaczającym mnie światem z popieprzonymi kurczakami.
Ta dzieci dzieci popieram ale to on jest tym dzieckiem nie ja:P ja juz prubowalam sie odezwac powiedzialam mu "czesc" ale mnie olal hehe wiec co kto tu jest dzieckiem
tak se jush pomyslalam ze mam tego dosyc a on nie moze zapomniec o swojej bylej i dam se jush z nim spokoj ?? co wy na to ?? .... madre myslenie hehe mam tam jeszcze kilku normalnych na oku bo on sie do nich nie zalicza hehe
O mAj GaT
ja juz siem pogubilam mabzia to Ty go "kochasz" czy nie?
eeee no ja takich schiz nie mialam w wieku 15 lat ^^
piszecie sobie sms pff spoko no to sie w sesemesach umowcie glupie to ale widac w waszym stylu
chyba jednak to Twoje myslenie za madre nie jest
phantom=>moge sie zakopac obok Ciebie ? chwila spokoju od tego porabanego swiata by siem przydala
Wiesz co to dojrzalosc emocjonalna ??? Chyba nie bo mowisz o milosci jak o cukierkach na wage .
Pisze ze cie kocha przez sms a nawet jak cie widzi to nie powie Czesc ??
Co tu radzic, przelam sie i podejdz do niego i nie nazywaj tego miloscia tylko zauroczeniem co najwyzej.
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
Dobra dobra ja jush nic nie mowie !! po co ja wogle sie was pytalam co mam zrobic jak przez was mam jeszcze wiekszego dola niz wczesniej
dzieki wszystkim za rady ;/ narka nie piszcie tu jush lepiej nic !!! :(:(
Dear Mabzia .... doskonale wiem, ze nie jest latwo czytac te wszystkie komentarze, ktore w sumie zamiast Ci pomoc to Cie doluja ale jestesmy na forum. Kazdy ma prawo napisac co o tym mysli... czy Ty sie z tym zgadzasz czy tez nie.Co jest prawda wiekszosc z Nas ma wiecej niz 15 lat, przezylo juz troche i wie co pisze.Tak wiec nie obrazaj sie, nie fochuj. Tylko pokaz dojrzalosc faktem zaakceptowania zdania innych =] Oczywiscie nie musisz sie z tym zdaniem zgadzac =) Dziekuje za uwage.
Wiesz co Mabzia, mam znajomego, który zachowuje się podobnie. Tylko znaczącą różnicą jest to, że mój kolega jest 6 lat ode mnie starszy (jestem w twoim wieku). Powinien więc zachowywać się dojrzalej. Kiedyś coś między nami było, ale on nie zawsze poświęcał mi wystarczająco uwagi, więc dałam sobie spokój. Czasem udawał, że mnie nie widzi (albo faktycznie nie zauważał ). Przyjaźń z nim jest bezpieczniejsza.
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
Nie macie racji! Mabzia nie jest zauroczona! Jest "zakofana"! hihih. I w ogóle to "jush", jej nie dołujcie hehe. Bo bedzie taka niesmiala hihihi, ze sms nie "napishe" nawet. Hehe
oj jak zwróciles uwage na te "słófhka" bardzo ich nie lubie, a wracając do tematu, moja rada, chyba najleprza
Zajmij się koleżankami, on niech dalej bawi się z chłopakami a może tak za 2 lata sie sprobojecie poznać i coś z tego wyjdzie a teraz dla twojego i jego dobra zajmijcie się swoimi sprawami
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..