Zazdrość...
-
- Wspaniała
Zazdrość...
Zazdrość... uczucie za pewne Wam nie obce. Jakie uczucia Wam towarzyszą gdy jesteście zazdrośni? jesteście wtedy źli? wściekli? smutni? załamani? co wtedy czujecie?
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
-
- Młody aktywny
Re: Zazdrość...
Załamany i przygnebiony. Dosłownie wszystkiego mi się odechciewa.
All you need is love
-
- Szalony pismak
O tak dokładnieBrahms pisze:Załamany i przygnebiony. Dosłownie wszystkiego mi się odechciewa.

przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
-
- Prawie autorytet
w towarzystwie "drugiej polowki" wqrwiona.
a gdy jestem juz sama w domq to tak jak panowie zalamana i przygnebiona ...
a gdy jestem juz sama w domq to tak jak panowie zalamana i przygnebiona ...
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!

Krolujesz Im.!

-
- Szalony pismak
...
Nie wiem, czy nazywać to zazdrością, ale co tam...
Poznałem dziewczynę, zakochałem się, teraz nie jestem jednak najszczęśliwszy, bo Ona jest już z kimś, a ja ją kocham... ale nie powiem - mimo tego, że jest Ona moją sympatią tylko w marzeniach (jak narazie, bo staram się o jej uczucie) - jestem zazdrosny... co śmieszniejsze, o Jej chłopaka - wiem, śmieszny jestem w tej chwili, ale innego odczucia nie miałem... a jaki w tym momencie jestem? smutny, wkurzony, a jednocześnie zmotywowany - do dalszego działania w imię mojej Miłości...
Poznałem dziewczynę, zakochałem się, teraz nie jestem jednak najszczęśliwszy, bo Ona jest już z kimś, a ja ją kocham... ale nie powiem - mimo tego, że jest Ona moją sympatią tylko w marzeniach (jak narazie, bo staram się o jej uczucie) - jestem zazdrosny... co śmieszniejsze, o Jej chłopaka - wiem, śmieszny jestem w tej chwili, ale innego odczucia nie miałem... a jaki w tym momencie jestem? smutny, wkurzony, a jednocześnie zmotywowany - do dalszego działania w imię mojej Miłości...
We are the champions!
-
- Truskafka
Ja nie mam powodów, ale zdarzają mi się napady niepohamowanej zazdrości. Wtedy miesza się we mnie na zmianę zlość ze smutkiem. I ooooogromny brak wiary w siebie.
"Moje szczęście ma brązowe oczy
" 

-
- Prawie autorytet
OO tak jak sie jest zazdrosnym to wszystkie negatywne uczucia mieszaja sie naraz :/ Nie lubie byc zazdrosna o nic, ale z natury jestem straszna zazdrosnica i nic nie potrafie na to poradzic.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Człowiek czynu
To zależy od sytuacji. nieraz jest kompletny dół, nieraz złość, nieraz motywacja.
-
- Wspaniała
Heh... no ja zwykle łapie meeega dół... tzn najpierw udaje że nic mi nie jest albo jestem po prostu zła, chociaż czasem nie potrafię ukryć smutku, staram się poczekać aż zostanę sama i wtedy w samotności się podołować.. chore 

-
- Wspaniała
Wszystko w granicach rozsadku 

-
- Władca Smoków
ja to jestem chorobliwie zazdrosny o wszystko i o wszystkich to chyba moja główna wada
jakie uczucia ??
smutek złość żal
jakie uczucia ??
smutek złość żal
-
- Prawie autorytet
Rozne rodzaje zazdrosci sie inaczej odbiera. Np jak ktos ma np ladniejszy ciuch niz ja albo ktos napisal lepiej sprawdzian to tkaa zazdrosc zaraz mija i jest malo znaczaca. Ale np jesli moj chlopak gada caly czas z jakas kolezanka albo moja najlepsza kolezanka idzie z kims innym na impreze a nie ze mna to taka zazdrosc jest najgorsza i najbardziej boli- to zazdrosc o bliskie nam osoby.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Truskafka
Ja zauważyłam ze z czasem robię się bardzie zazdrosna niż kiedyś
Staram się panować nad tym, ale odgryzam się w okrutny sposób - również zachowuję sie tak, że może to wywołać zazdrość. Nie jest to jakaś ogromna zazdrość przejawiająca się kłótnią, krzykiem i tupaniem nogą, poprostu zapala mi się pewnego rodzaju "czerwone światełko" w głowie.

"Moje szczęście ma brązowe oczy
" 

-
- Szalony pismak
Ja czasami sama sie przed saba przyznaje ze jestem zazdrosna, ale staram sie to uczucie wyeliminowac no i mi sie to nawet udaje
Nie żyje się, nie kocha i nie umiera - na próbę
[ Jan Paweł II ]
[ Jan Paweł II ]
-
- Młody aktywny
Zazdrość...
ja zawsze jak jestem zazdrosny to jestem na maxa wkurzony ale teraz nie mam tego problemu bo nie mam być o kogo zazdrosny 

-
- Człowiek czynu
Ja rzadko jestem zazdrosna, ponieważ najzwyklej w świecie nie mam powodów, natomiast moje Koffanie wiecznie znajdzie jakiś debilny (nie można tego inaczej nazwać
) powód, wtedy jest mi przykro bo najładniejszą chwile potrafi zniszczyć, dobrze ze mam na niego jakiś wpływ i szybko potrafie Go udobruchać

"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
-
- Capo di Tutti Capi
yeah... są jednak plusy bycia samemu... nie jest się zazdrosnym i jest święty spokujMichael pisze:ja zawsze jak jestem zazdrosny to jestem na maxa wkurzony ale teraz nie mam tego problemu bo nie mam być o kogo zazdrosny

Veni Vidi Vici
-
- Prawie autorytet
i czas dla siebie ; -P i czasem doly ; -]Wang pisze:yeah... są jednak plusy bycia samemu... nie jest się zazdrosnym i jest święty spokuj
Krolujesz Im.!

Krolujesz Im.!

-
- Capo di Tutti Capi
czasu i tak nie mamSkaTe_GirL pisze:i czas dla siebie ; -P i czasem doly ; -]Wang pisze:yeah... są jednak plusy bycia samemu... nie jest się zazdrosnym i jest święty spokuj

Veni Vidi Vici
-
- Prawie autorytet
http://www.tapetki.com/tapetki.php?pid=2023&fullsize=1 -> Wang ten zwierzak pokazuje jak czlowiek nudzi mowiac o dolach ; -]
A czasu ja tez nie mam ale to przez to ze poswiecilam sie zajecia ktore mnie pochlamiaja beez reszty co jest kolejnym plusem.. po prostu robisz to co lubisz a ja coraz bardziej z tematu schodze wie...
Zazdrosc... kurde z jednej stronie to fajna sprawa wiedziec ze ktos jest o Ciebie zazdrosny...
A czasu ja tez nie mam ale to przez to ze poswiecilam sie zajecia ktore mnie pochlamiaja beez reszty co jest kolejnym plusem.. po prostu robisz to co lubisz a ja coraz bardziej z tematu schodze wie...
Zazdrosc... kurde z jednej stronie to fajna sprawa wiedziec ze ktos jest o Ciebie zazdrosny...
Krolujesz Im.!

Krolujesz Im.!