wOlIsZ MlOdSzEgO (młodsza) CzY StaRsZeGo( starsza) Od sIeBiE
caps lock szwankuje? nie wiem jak was, ale mnie to strasznie wk***ia... :/
[...]zastanawiacie sie czemu taki temat se wymyslilam [...] Podobaja mi sie zazwyczaj starsi chlopacy, ale mam wieksze powodzenie u mlodszych [...] czy powinnam sie zajnteresowac kims mlodszym czy czekac az jakis starszy mnie zauwazy hehe A wy wolicie starszych (starsze) czy młodszych (mlodsze) od siebie hehe
nie zrozum mnie źle - ale ja bym się Tobą hehe nie zainteresował hihi dLaTeGo mOsHe ZaStAnOoF sIeM dlaczego interesują się Tobą młodsi.
Chociaż jest coś w tym, że do pewnego wieku, faceci interesują sie starszymi dziewczynami, a później na odwrót
tru! sam to przeżywałem i - jak widzę - nie byłem sam!
Hmm to zalezy od konkretnego chlopaka,
prawda.
podobno faceci dojrzewaja pozniej
tzw. "prawda pozorna". kobiety uważają się za dojrzalsze i zachowują się jakby były, ale tylko do momentu, w którym zobaczą "coś takiego kofanego ojeeeeeeeeeeejjjj" lub zaczną plotkować.
czasem mlodszy jest powazniejszy niz starszy
prawda, ale to tak jakbyś prognozowała pogodę na jutro: "będzie ładnie albo będzie brzydko" - ktoś musi być poważniejszy, więc Ameryki nie odkryłaś.
nie ma na to reguly [...] najwazniejsze jest przeciez to cos
i to jest wg mnie esencja, z tym się zgodzić trzeba.
Ja wiem ze mlodsze dziewczyny sa [...] za glupiutkie jak dla mnie
ooo, to jaki mądry jesteś!
potrzebuje dziewczyny starszej tylko o rok :]
zalicz eksternistycznie jedną klasę.
Piss
sikać??
a co do mnie - uważam, że różnica wieku do mniej więcej 2 lat jest ok - i to w obie strony. jasne że co człowiek to przypadek, ale w większości przypadków taka rozbieżność urodzin nie jest wielką przeszkodą. przeszkodą może być wtedy, gdy jedna ze stron nie rozumie już potrzeb i obowiązków tej drugiej. 15-latka nie zrozumie, że jej 20-letni chłopak musi spędzać czas w pracy lub na uczelni, nie rozkmini że w czasie sesji będzie miał dla niej mniej czasu. kluczem jest zrozumienie potrzeb partnera, jak jest to - to i cała reszta jakoś powinna przyjść (oczywiście przy założeniu, że i związek jest udany).