Kobiety ....
-
- Władca Smoków
Re: Kobiety ....
ja dzis całą biologie z panią która jest postrachem szkoły dyskutowałem o tym jakie to baby są wstrętne
no i puźniej sie to przerodziło na babski wjazd na mnie teraz mam przechlapane u dziewczyn w klasie
no i puźniej sie to przerodziło na babski wjazd na mnie teraz mam przechlapane u dziewczyn w klasie
-
- Człowiek czynu
Wszystkiego naj wszystkim Strefowym Kobietom z okazji ich swieta. Duuuuzo radosci i usmiechu kazdego dnia
-
- Człowiek czynu
Podpisuję sie pod tym obiema rękami oraz nogami
(chodzi mi o zyczenia :])

-
- Wspaniała
A ja dziekuje
<buziak>

22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
-
- Władca Smoków
no ja róznież chciałbym sie podpisać pod te życzenia
-
- Szalony pismak

MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
-
- Młody rozbrykany
Namarie is 43% GAY... 
i dziekuje za zyczenia

i dziekuje za zyczenia

Wszystko kreci sie jak pozytywka... w kolko ta sama melodia...
ee .. tym co maja ponizej xx% gejostwa zyczen na dzien kobiet nie skladam
(za xx mozna wpisac dowolna wybrana przez siebie liczbe:>)

-
- Truskafka
-
- Młody aktywny
No ja też jeszcze zdazyłem. Wszystkiego najlepszego zdrowia szczescia pomyślności
Pociechy z dzieci, wnuków - e to odległa przyszłość. I abyscie zawsze był piekne
POciechy z każdego dnia, dużo szczescia w miłosci i abyscie juz nigdy nie były samotne
O kurcze jakie zyczenia

POciechy z każdego dnia, dużo szczescia w miłosci i abyscie juz nigdy nie były samotne

O kurcze jakie zyczenia

-
- Prawie autorytet
-
- Szalony pismak
Dosc slodkosci
Back to topic!!
Bo jeszcze nam sie rozkangurza
Niedawno moi kumple objechali nasza wspolna kolezanke za to jak sie zachowuje! Jej chlopak jest naszym starym kumplem, niby wszyscy sie znamy od dawna, myslelismy ze jestesmy paczka zgranych przyjaciol!
Natomiast od jakiegos czasu zauwazylismy ze Jego dziewczyna nam go "odbiera", znaczy sie ciagle siedza tylko w domu i ogladaja Jej ukochane "M jak milosc"! Albo u Niego i jakis film, nie chcemy starcic kolegi, dlatego probujemy mu ratowac dupe! On Ja za bardzo rozpiescil, jak gdzies chcemy jechac (np. do wawy na impre) to Ona mowi ze tylko wtedy gdy bedzie dowieziona na miejsce samochodem! Tylko dlatego bo Jej facet ma wóz i czesto gęsto Ją gdzies podwiezie tam gdzie Ona tylko sobie zazyczy! Nie da sie z Nia o niczym innym gadac jak o krojeniu zwierzat (uczy sie na weterynarii)!
Nasze kochane panie tylko ciagle sobie hihoczą i szeptaja na uszko nowe uwagi na kazdy temat, coraz mniej w nich inteligencji i zdrowego rozsadku, bal bym sie miec ladna dziewczyne bo wczesniej czy pozniej zdradzila by mnie z jakims bogatym kolesiem...

Bo jeszcze nam sie rozkangurza

Niedawno moi kumple objechali nasza wspolna kolezanke za to jak sie zachowuje! Jej chlopak jest naszym starym kumplem, niby wszyscy sie znamy od dawna, myslelismy ze jestesmy paczka zgranych przyjaciol!
Natomiast od jakiegos czasu zauwazylismy ze Jego dziewczyna nam go "odbiera", znaczy sie ciagle siedza tylko w domu i ogladaja Jej ukochane "M jak milosc"! Albo u Niego i jakis film, nie chcemy starcic kolegi, dlatego probujemy mu ratowac dupe! On Ja za bardzo rozpiescil, jak gdzies chcemy jechac (np. do wawy na impre) to Ona mowi ze tylko wtedy gdy bedzie dowieziona na miejsce samochodem! Tylko dlatego bo Jej facet ma wóz i czesto gęsto Ją gdzies podwiezie tam gdzie Ona tylko sobie zazyczy! Nie da sie z Nia o niczym innym gadac jak o krojeniu zwierzat (uczy sie na weterynarii)!
Nasze kochane panie tylko ciagle sobie hihoczą i szeptaja na uszko nowe uwagi na kazdy temat, coraz mniej w nich inteligencji i zdrowego rozsadku, bal bym sie miec ladna dziewczyne bo wczesniej czy pozniej zdradzila by mnie z jakims bogatym kolesiem...
Niech kierunku nie wyznacza Ci horyzont, bo tak naprawdę
iść dokądkolwiek, to iść do nikąd
-
- Młody aktywny
Sugerujesz, ze lepiej mieć brzydką??Byczek pisze: bal bym sie miec ladna dziewczyne bo wczesniej czy pozniej zdradzila by mnie z jakims bogatym kolesiem...
All you need is love
-
- Capo di Tutti Capi
Myślę, że Byczkowi chodziło raczej o takie piękne "lalki". I niestety musze się z nim zgodzić. Chociaż teraz to ja już chyba nie zaufam kobiecie tak szybko. Będzie musiała się może kiedyś jakąś dużo namęczyć, żebym jej w 100% zaufał.Brahms pisze:Sugerujesz, ze lepiej mieć brzydką??Byczek pisze: bal bym sie miec ladna dziewczyne bo wczesniej czy pozniej zdradzila by mnie z jakims bogatym kolesiem...
W Polsce to jeszcze nic... ale gdybyście poznali, zobaczyli dziewczyny z Chicago... wow, te to już w ogóle chyba wylatując z Polski zostawiły tam swój rozóm.
*oczywiście zawsze są wyjątki...
Veni Vidi Vici
-
- Szalony pismak
Tak, dziekuje Wang, wlasnie o to mi chodzilo, nie chce miec rzecz jasna brzydkiej dziewczyny, nie zapominaj ze jeszcze sa posrednie, ladne, nie za brzydkie i nie za piekne!
Niestety tak sie dzieje coraz czesciej, ze fajne laski odchodza w siną dal z frajerami ktorzy maja wypchane kieszenie, sa barczysci i maja szybkie fury! Rzadko widze fajna panne z kolesiem ktory nie jest jak wyzej wymieniony!
Niestety tak sie dzieje coraz czesciej, ze fajne laski odchodza w siną dal z frajerami ktorzy maja wypchane kieszenie, sa barczysci i maja szybkie fury! Rzadko widze fajna panne z kolesiem ktory nie jest jak wyzej wymieniony!
-
- Prawie autorytet
Byczek jak to jest ... wolalbys piekna lalke czy brzydka dziewczynke potrafiaca myslec?Byczek pisze:Niestety tak sie dzieje coraz czesciej, ze fajne laski odchodza w siną dal z frajerami ktorzy maja wypchane kieszenie, sa barczysci i maja szybkie fury! Rzadko widze fajna panne z kolesiem ktory nie jest jak wyzej wymieniony!
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!

Krolujesz Im.!

-
- Władca Smoków
najlepiej to miec śliczną i mądrą
i takich jest dużo
i takich jest dużo
-
- Tuningowiec
offtopic 

Ostatnio zmieniony 26.05.2005, 17:17 przez *MysterY*, łącznie zmieniany 1 raz.
Ford Mondeo mk1 Ghia RS1800 115KM
-
- Szalony pismak
O ludzie co za pojecie macie o swiecie? Co kurde, sa tylko super laski i kwoki? Mialem boska dziewczyne, była ŁADNA, ale nie jakas wystrzalowa, i tak wystarczajaco duzo kolesi do Niej podbijalo, choc Ona ich olewala! A do tego inteligentna, o takich dziewczynach mówie, do diabla!
-
- Młody rozbrykany
kobieta jako osoba świadoma swojej wartości, pełna charyzmy indywidualistka
zdecydowanie niepodległa mężczyznom!!
ekscytująca Femme Fatale - kobieta demon! to jest to!
zdecydowanie niepodległa mężczyznom!!
ekscytująca Femme Fatale - kobieta demon! to jest to!
IN MY WILDEST FANTASY..
wszystko co mam - podziele się z TOBĄ tym..
wszystko co mam - podziele się z TOBĄ tym..