Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
PLAGIATT pisze:wiele jest zajebistych polskich filmów a ogólnie jakbym miał ybrać jeden to chyba Ciało poprostu polew na maxa
Strasznie zamotany film, ale mi również przypadł do gustu
Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów
Nooo Ciało też dobry film "szkarlatyna wioze dzieci chore na szkarlatyne" "moze ja pomoge jestem pediatra" "a ja chirurgiem, wypie..."
Poranek Kojota tez swietny film ale mimo wszystko zawsze moim ulubionym beda Chłopaki nie placza
Tylko jeden? O nie...Nie zdecyduję się Ale za najlepsiejsze uważam "Jak rozpętałem II wojnę światową", "Seksmisja", "Sami swoi", "Kogel Mogel", "Rzeczpospolita babska", "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" Dziwnym trafem wszystkie zrobione jescze za czasów komuny
przeczytaj sobie pieć razy to co napiszesz zanim to wyślesz
jakie ciało ??
Porównanie w lingwistyce jest to zestawienie cech z zastosowaniem spójników lub przysłówków porównawczych tj: jak, jako, jak gdyby, np. gryka jak śnieg biała, wóz jak łódź brodzi
no comments
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
Jak by to skomentował jeden z moich znajomych: MORDA!!!!
Wiem, że to trochę drastyczna metoda, ale przestańcie się kłócić, bo to nie polega na tym, abyście wytykali sobie nawzajem literówki itp. Stefan ma swoje poglądy, a v_a_n_e_s_s_a swoje. Okej, ale na tym już skończcie. Do niczego to nie prowadzi.