Wiosna :-)

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ODPOWIEDZ
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Re: Wiosna :-)

Post autor: Paweł »

PhantOm pisze:zdziwiłbym się jak u Ciebie by tak nie było :P zdarzało się, że w jednym końcu Łodzi było słońce, a w drugim deszcz, ale teraz to chyba na całe miasto spadło :lol: :P
oooo... wreszcie jakaś dusza w rodzimym mieście :P
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
Phantom
Prawie autorytet

Post autor: Phantom »

Paweł Florczak pisze:
PhantOm pisze:zdziwiłbym się jak u Ciebie by tak nie było :P zdarzało się, że w jednym końcu Łodzi było słońce, a w drugim deszcz, ale teraz to chyba na całe miasto spadło :lol: :P
oooo... wreszcie jakaś dusza w rodzimym mieście :P
dusza? hmm... jam bezduszny jest... :lol:

ale reszta się zgadza :D

:P ;)
Ewela
Młody aktywny

Post autor: Ewela »

szkoda tylko że u mnie nad morzem zimnooooo, przez dwa dni nosiłam już wiosenną kurtkę, a dzis znow wróciłam do zimowego płaszcza :((((

wieje, pada (wczoraj snieg z deszczem). Jednak czasem wyjdzie słońce :))

Uwielbiam wiosnę.... Wy(męzczyżni) lubicie ją między innymi dlatego, że my(kobiety) zrzucamy z siebie troszkę ciuszków, przyznając szczerze to my też na to czekamy..... więc niech juz będzie ciepło.

Szkoda tylko, że na spacery tak mało czasu.... matura ech... :(((((((((

A wszystkim Wam z okazji wiosny, życze tego co najpiękniejsze... czyli szczęsliwego zakochania :)
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera" W.Grzeszczyk
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Ewela pisze:Wy(męzczyżni) lubicie ją między innymi dlatego, że my(kobiety) zrzucamy z siebie troszkę ciuszków, przyznając szczerze to my też na to czekamy..... więc niech juz będzie ciepło.
:tak: co racja to racja :mrgreen:
Phantom
Prawie autorytet

Ewela pisze:Wy(męzczyżni) lubicie ją między innymi dlatego, że my(kobiety) zrzucamy z siebie troszkę ciuszków, przyznając szczerze to my też na to czekamy..... więc niech juz będzie ciepło.
Dobrze gadasz! :jeee: :D :jeee:
macey
Prawie autorytet

Post autor: macey »

wiosna niebo jest takie piekne..... :>
ahh i ten snieg... :jeee:
DianaR
Człowiek czynu

Post autor: DianaR »

wiosna

porozbierane kobitki

ciepło na spacer można wyjść

no i tylko jeden mały minus

MATURKA

ale co mi tam

komandos jestem - nie ma że boli 8)
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

uwaga odkopujemy topikkkkkkkkk!!
Moze to nam przyniesie wiosne :twisted:
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Phantom
Prawie autorytet

wiosna nic nie zmieni, więcej zamaskuje.
o, przybądź wiosno, narób nam złudzeń stokroć!

no, ale jeśli chodzi o kobiecą część wiosny, to jak już pisano wyżej (tj. wcześniej) absolutnie jesteśmy na tak, czyż nie ? =P
shyduo
Człowiek czynu

Post autor: shyduo »

Moge wam powiedzieć, że wiosna jeszcze nie nadchodzi. Skąd to wiem?? Bo mam taką dziwną przypadłość. Zwie się ona skaza mleczna. Jak byłem mały to miałem taki problem. Na szczęśnie skaza mi juz przeszła, ale od tego czasu zawsze na wiosnę i jesień wyskakuje mi wysypka na rękach na jakiś czas. Jestem lepszy od barometru :] Niestety musze was zmartwić, jeszcze się nie ukazała;
::PiotreK::
Władca Smoków

Post autor: ::PiotreK:: »

no dla mnie to tez niewygląda na początek wiosny a raczej na śodek zimy
w święta śniegu niebyło to teraz musi sobie natura odrobic a mi sie chce na rowerek chyba sobie w najbliższych dniach pojeżdze :P
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Mylicie się... wiosna już jest! :twisted:

Dziś na lekcji polskiego.
Za oknami śniezyca, a na parapecie kwiatek (nie mam pojecia jaki, ale jakiś ; - ) )). Jak rzecze nasza wychowawczyni, kwiatek ten zawsze kwitł na wiosne... a dzis wypuscił bardzo piekne i duże kwiatki... normalnie wiosna! :mrgreen:
Linka
Prawie autorytet

pesymisci z was ;)

Paweł a mi w domu w wakacje w lipcu kwitł kwiatek co sie nazywa Grudzien i normalnie kwitnie na Boze Narodzenie :D
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
vanessa
Człowiek czynu

Post autor: vanessa »

Paweł Florczak pisze:.... hehe.. nie ma to jak nadejście wiosny... ciepełko i wogle... ptaszki śpiewają, drzewka sie sielenią,...
nie zapominajmy o tym że oprócz tego piękna całego...wiosną są roztopy ( na początku ) wszystko pływa i jestt brzydko mokro i ciapowato, a pozatym idąc osiedlem albo parkiem... co widzimy... wszedzie gówna<sorki za wyrazenie> :roll: i tak co roku....
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
Wang
Capo di Tutti Capi

Post autor: Wang »

Linka pisze:pesymisci z was ;)

Paweł a mi w domu w wakacje w lipcu kwitł kwiatek co sie nazywa Grudzien i normalnie kwitnie na Boze Narodzenie :D
hehe, to jaką Ty miałaś temperature w pokoju, że taki kwiatek Ci zakwitł? -5 ? :P:P
Veni Vidi Vici
Linka
Prawie autorytet

lol w lipcu -5 to w jakiejs zamrazarce by musiało byc :mrgreen:
=MiLi=
Wspaniała

Post autor: =MiLi= »

v_a_n_e_s_s_a pisze: nie zapominajmy o tym że oprócz tego piękna całego...wiosną są roztopy ( na początku ) wszystko pływa i jestt brzydko mokro i ciapowato, a pozatym idąc osiedlem albo parkiem... co widzimy... wszedzie gówna<sorki za wyrazenie> :roll: i tak co roku....
Noo to jest wlasnie to co teraz widze jak wychodze z domu :] czyli wiosna idzie?:D:>
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
Anuś
Prawie autorytet

Post autor: Anuś »

idzie idzie :D ja juz nie chce zimyyyy... leeeee ;(
ale za oknami to poki co bardzo nieciekawie :oops2:
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Michal
Człowiek czynu

Post autor: Michal »

oj idzie wiosna i to duuzymi krokami a zimie powiedzmy wszscy kategoryczne NIE (niech wroci do nas 20 grudnia :wink: ) :mrgreen:
Linka
Prawie autorytet

precz z zima !!!! w poniedzialek idziemy topic marzanne ;)
ODPOWIEDZ