Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
I może jeszcze powiesz, że dzień Wagarowicza, i ze do szkoły sie nie idzie?
Nom ja niestety ide, potem jeszcze na niemiecki... Ogólnie pierwszy dzien kalendażowej wiosny spędzie w szkole, na zajęciach dodatkowych i nad ksiązkami. Matura juz raptem za kilka dni... :/ Aaaa...
..i przez to ta wiosna (w kazdym aspekcie) mnie omija...
Paweł Florczak pisze: Ogólnie pierwszy dzien kalendażowej wiosny spędzie w szkole, na zajęciach dodatkowych i nad ksiązkami. Matura juz raptem za kilka dni... :/ Aaaa...
..i przez to ta wiosna (w kazdym aspekcie) mnie omija...
A ja sie pod tym moge podpisac, perspektywa ta sama
no pewnie ze ide do szkoly mamy konkurs piosenki obcojezycznej i jakis dzien samorzadnosci czy cos praktycznie nei ma lekcji wiec ide mile powitanie nowej pory roku
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
a u mnie w szkole w której nigdy chyba niebyło skróconych lekcji zeby załatwić wycieczke trzeba iść i błagać dyrektora mamy tylko 3 lekcje a potem do domu
dyro chyba miał dobry humor
my dzis mielismy miec skrocone lekcje do 10,25 a potem obejzec jakies glupie przedstawienie na auli i do domu- a my bylismy tylko na ekonomi o 9 i z reszty cala klasa spier...
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
U nas nie bylo skruconych lekcjii ale wszystkie klasy spier* bo nauczycielki puszczały, tylko my takie **** i sie balysmy naszej wychowawczyni zapytac... W ogole to w calej szkole bylo pelno roznych babochlopow i innych i tylko na nasz widok nauczycielki gadaly 'o moj boze nareszcie jakas normalna klasa'..
Linka pisze:my dzis mielismy miec skrocone lekcje do 10,25 a potem obejzec jakies glupie przedstawienie na auli i do domu- a my bylismy tylko na ekonomi o 9 i z reszty cala klasa spier...
a te przedstawienia fajne byly ; -PPPP Nie gadaj jak nie wiesz ; -PP ... jak nasz szklolny kabaret wystapil w przedstawieniu pt "Szkola sie pali" to ze smiechu lzy mi polecialy no i wszystkim dookola tez ; -D
Wiosna wiosna... wrescie sie pozbede zimnowej kurtki ; -P a noz tez sie zakocham bo podobno na wiosne tak wszystkich na milosc bierze ; -]
Dzisiaj na serio bylo widac że juz jest wiosna Do szkoly wszyscy szli opatuleni w kurtki a wracali trzymając je w rekach Było aż 4 stopnie, a przeciez niedawno bylo -25