Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Michal pisze:Wiecie co, naprawde mamy wiosne!!! U mnie w domku wlasnie pojawila sie mucha taka latajaca bzyczaca - obudzila sie po dluugiej zimie brawo pani mucho
luz...
Nie no wiosna jest. To fakt. Czuć to w powietrzu. Sami wiecie...
Dziś wyszedłem rano na tramwaj,... i powietrze było takie inne. Nie chodzi mi o zapachya. ALe takie jakie bywa wczesnym rankiem w cieple wakacyjne dni... lekkie, chłodnawe, ale ciepłe... otulające...
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
Right, mam nadzieje ze juz wiecej tego cholernego sniegu nie zobacze, ile mozna, ja nie wiem, wystarczy wyjsc na ulice, a to ludzie jacys milsi, bardziej gadatliwi, i wiecej ich jakos
Oby tak zostalo! Piss
Niech kierunku nie wyznacza Ci horyzont, bo tak naprawdę
iść dokądkolwiek, to iść do nikąd
A my odbyliśmy pierwszy osiedlowy mecz w tym sezonie Pododa na początku była taka - sobie, ale później się rozpogodziło i druga połowa meczu, rozegrana była w pełnym słonku. Żyć nie umierać. Mistrzowski Klub Sportowy Retkinia Południe <MKS RP> - wymiata
Pogoda to nigdy nie trafia czy ma byc brzydka czy ladna :/ Jak siedzialam w budzie to bylo pieknie, jak zepsol mi sie rower tez bylo pieknie, a jak mi go naprawili to bylo zimno i dzisiaj bylo pieknie, a i tak wiekszosc dnia siedzialam w domu, bo wstyd mi bylo w wielka sobote do jakis kolezanek dzwonic... ehh
a my właśnie z koleżanką byłyśmy na rowerze w Wielką Sobotę- żeby było ciekawiej, właśnie na wczorajszej wyprawie złapalam gume i chwilowo tez nie mam roweru =="
Fergie pisze:bo wstyd mi bylo w wielka sobote do jakis kolezanek dzwonic... ehh
?!
toż to ja wczoraj byłem na rowerze... oczywiście nie sam
Moje kolezanki pochodza z bardzo katolickich rodzin i wielka sobota jest wedlug ich mam bardzo waznym świętem i gdybym do ktorejs kolezanki zadzwonila to by na mnie (jej mama) przez nastepny rok krzywo patrzyla... :/
Fergie pisze:
Moje kolezanki pochodza z bardzo katolickich rodzin i wielka sobota jest wedlug ich mam bardzo waznym świętem i gdybym do ktorejs kolezanki zadzwonila to by na mnie (jej mama) przez nastepny rok krzywo patrzyla... :/
Przesada... To już się ociera o fanatyzm religijny.
Fergie pisze:
Przesada... To już się ociera o fanatyzm religijny.
no zgadzam sie zgadzam... ale prawdziwy fanatyzm religijny to zobaczylibyście u mojej babci... jakie ona ma poglady życiowe to głowa boli a wszystko dzieki czemu?? dzieki Radiu Maryja ( hip hip hurra )
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
w zełym roku sezon rowerowy rozpoczełem 2 marca
a teraz jusz kwiecien ładna piękna pogoda a ja niemoge jezdzić bo w tamtym sezonie rower wyeksploatowałem do końca
moze ma ktos jakiś niepotrzebny na stanie