Interesujesz się modelarstwem, a może zbierasz znaczki ;-) Tutaj możesz porozmawiać z innymi o swoich zainteresowaniach, tych mniej i bardziej orginalnych. Zaszokuj nas swoimi pomysłami!
Coś mi się nie chce wierzyć, że takiego tematu tu nie było...ale sprawdziłam w wyszukaj i nic nie wyszukało... Najwyżej temat się usunie Więc (Nie powinno sie zaczynać zdania od więca), kto z was czasami brzdąka i na czym? Ja męcze mojego klasyka firmy Delfin i elektryczną Diamanta Jolany...
Ostatnio zmieniony 25.02.2005, 12:24 przez agulec, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja od czasu do czasu pogrywam sobie na basie,niestety nie wiem jakiej firmy bo wiosło trochę przeżyło.Najlepiej wychodzi mi "Guns Of Brixton". W sumie to nie mam się czym chwalić bo kawałek jest zajebiście prosty,ale był pierwszym kórego się nauczyłem,stąd ten sentymen.
eee tam.Aga przeciez jestesmy tylko ludzmi =) Kazdy moze popelnic blad stukajac w klwiaturke (ktora mi sie rozpada tak na marginesie) ;-P
Jesli chodzi o gitarke...to nie umiem na niej grac ale strasznie mi sie podoba jak inni graja =) Ognisko, gitarka, przyjazny krag... te klimaty jakby z obozu harcerskiego ; -PPP a szczerze powiedziawszy to bardziej od grania wole spiewac... wiec zawsze sie smieje ze gra to nie moja dzialka ; -]
Umiem grać na wielu instrumentach, ale dominującymi instrumentami są: fortepian, pianino, keyboard, trąbka, kornet i gitara basowa. No i rzecz jasna - perkusja...
Ale i tak najbardziej lubię trąbkę
No i oczywiście śpiew (jestem tenorem rozrywkowym i klasycznym )
No, to by było na tyle
Rok temu zaczęłam grać na gitarze akustycznej mojego wuja. Niestety gitarka swoje przeżyła i któegoś dnia posypał mi się gryf Wyszło na to, że grałam tylko pół roku A tak mi się podobało. Kasy teraz na nową gitarę nie mam, a do naprawy nie mam czasu zanieść mojego grata.
Ale na pewno kiedyś do tego wrócę.
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night