Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Otoz zeby pomoc nieszczesnym tworcom forum zadam wam pytanie (ten temat przypadkowo pokazal sie w innym poscie wiec postanowilem zadac to pytanko) w jaki sposob dowiedzieliscie sie o tym forum
Co sprawilo ze tu weszliscie i zostaliscie badz odeszliscie .
No wiec panie i panowie do klawiatur i pisac .
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
Ciężko powiedzieć. Pawła i strefę znam już prawie od roku. Zaczęło się od wywiadu, który znajduje się w dziale "rozmowa z...". Na to forum wpadłem dopiero dziś i nawet mi się tutaj podoba
Tylko mr. green'a nie ma w podstawowych emotikonach
ja szukalam opracowania jednego z motywów literackich i wyszukiwarce pojawiła sie Wasza stronka (i tak na niej nie bylo tej pracy). Niom i zamiast pisać wypracowanie napisałam kilka postów, nastepnego dnia chciałam tylko sprawdzić odpowiedzi i tak się zaczęło (a za to wypracowanie dostałam 1 )
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera" W.Grzeszczyk
cholipa wsumie nie pamietam jak tu się znalazlem to chyba bylo za pomoca webhelpa ze on czyli Pawel potrzebowal moderatorow czy cos takiego choc nie jestem pewien
szukałam takiego "rodzinnego" forum , wpisałam w przeglądarce dwa słowa : forum i łódź
Strefa wyświetliła się jako pierwsza , weszłam i zostałam , ha teraz sie musicie ze mna męczyć
no ja szukałem jakiejś pracy w googlach jak dobrze pamiętam a było to jus zdawno no i pokazała sie wasza strona no tak sobie wszedłem na forum zobaczyć co to bo wtedy neta miałem od miesiaca i nie do końca sie oriętowałem ale jeszcze sie niezalogowałem dopiero jak sobie poczytałem po kilku dniach chcfiałem coś napisać i tak sie zaczeło
Pierwszy raz z webhelpu, ale długo tylko przeglądałem, potem sobie o tej stronie przypomniałem no i w końcu zacząłem pisać
Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów