Co się podoba dziewczynom w chłopakach ?

Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
ODPOWIEDZ
przemas
Młody aktywny

Co się podoba dziewczynom w chłopakach ?

Post autor: przemas »

Co się wam ( do dziewczyn teraz piszę ) najbardziej podoba w chłopakach ??? :lol:
ZeT
Młody aktywny

Re: Co się podoba dziewczynom w chłopakach ?

Post autor: ZeT »

Dawno temu moja nauczycielka biologi powiedziała, że tyłek i jest to genetycznie uwarunkowane :lol:
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Post autor: Paweł »

przemas pisze:( do dziewczyn teraz piszę )
Zet: zawsze wiedziałem że jesteś inny :mrgreen: :jeee:
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
Kamil
Szalony pismak

Post autor: Kamil »

Paweł: LOL :hihi:
ZeT
Młody aktywny

Jak napisałem: jest to zdanie nauczycielki biologii, a nie moje, więc w czym problem :?:
Fighter
Szalony pismak

Post autor: Fighter »

Ty dziwne pytanie. Kazdej co innego sie podoba nie trzeba byc geniuszem zeby do tego dojsc. To tak jak z nami facetami, kazdy w dziewczynie szuka cos innego. Jednemu podoba sie charakter drugi stawia na pierwszym miejscu wyglad.
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
ZeT
Młody aktywny

Fighter pisze:To tak jak z nami facetami, kazdy w dziewczynie szuka cos innego. Jednemu podoba sie charakter drugi stawia na pierwszym miejscu wyglad.
A i tak wszystkim chodzi o jedno... :P
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

a nie mówiłem ZeT że jesteś inny :mrgreen: ;)

ale teraz już na serio... poczekajmy na odpowiedz płci pięknej 8)
PLAGIATT
Człowiek czynu
Kontakt:

Post autor: PLAGIATT »

hm... wy wszyscy jestescie inni bo tu piszecie i gadacie co dziewczyna sie podoba dajcie sie dziewczyna wypowiedzieć !!!!!!!! to nie jest temat dla was :P !!!!!! Więc dziewczynki sluchamy ???
Roshowa
Młody aktywny

Post autor: Roshowa »

w (prawie) każdym chłopaku można znaleśc cos co się spodoba jakiejś dziewczynie :P a pozatym w jednym chłopaku dwie dziewczyny moga znaleśc dwie różne cechy które jej sie w nim podobają, każda patrzy na coś innego :P
Catzz Rulzz!
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

a ty na co patrzysz? :jeee: :twisted:
Roshowa
Młody aktywny

Post autor: Roshowa »

najpierw na oczy :) one sa niewątpliwie zwierciadłem duszy ...
Catzz Rulzz!
msulik
Młody aktywny

Post autor: msulik »

Roshowa pisze:najpierw na oczy :) one sa niewątpliwie zwierciadłem duszy ...
:) Jak to ślicznie powiedziane :))
Patryk007
Młody aktywny

Post autor: Patryk007 »

Coś mało sie tu dziewczyny wypowiadają, a chciałbym usłyszeć ich opinię.
:D :P :D
Kimkolwiek jestem; Kimkolwiek myśle, że jestem;
zawsze pozostanę SOBĄ !
szczypior
Młody rozbrykany

Post autor: szczypior »

taaa wszyscy oczekują w zniecierpliwieniu co powiedzą dziewczyny... :D
Juleczka
Młody aktywny

Post autor: Juleczka »

Jestescie popieprzeni ze tak mowicie nie macie pojecia o co na prwde chodzi!!!!Rzadna dziewczyna nie zakocha sie w brzydkim facecie, tak, tak pawel, nie ciesz sie!!!!!!!!!!!!a tak serio to moze byc bardzo roznie, jedne patrza na oczy inne na wyglad, a jeszcze inne na dlonie!!!!

Ja tam nie patrze na dlonie!!!!!Najwazniejsze zeby mial ladne oczy i elektryzujacy wyglad...

i rowne zeby!

wcale nie to akurat nie jest najwazniejsze!!!!!!Moze miec krzywe zeby...jeden zab moze byc...

jasne facet z jednym zebem niby? koszmar!

tak na prawde to musisz poczuc sie w jego towarzystwie odlotowo i jezeli usmiechasz sie bezwiednie na jego widok, to to jest wlasnie to bez wzgledu na jego wyglad, kumpli i kase!

Tak tak madzrze napisane..ale czasami ja sie smieje na widok kolesie ktory smiesznie wyglada!!!np. hehehe..
poza tym nie chodzilo mi ze koles ma tylko jeden zab tylko ze jeden zab krzywy!!!!!!Jezeli na widok kogos dziewczynie szybciej bije serce to dopiero jetst to!!! A jak sie czerwieni to jush w ogole przepadla...

Rozmow dwoch dziewczyn:):):)
I love Mr. W.
Shirya
Młody rozbrykany

Post autor: Shirya »

Jeśli o mnie chodzi.. to w sumie wygląd zewnętrzny nie odgrywa roli dominującej... chociaż nie powiem, że nie odgrywa żadnej... chłopak musi być zadbany :) Uroda rzecz wzgledna, bo nie to ładne co ładne lecz to co się komu podoba. Hmmm a mnie w męzczyznach najbardziej pociąga głos.... Jego barwa... czasami delikatna... tak jak otulające ramiona rodzica w dzieciństwie... czasem szorstki.. jak tarka... Czasem stanowczy jeśli chce postawić na swoim i musi mnie długo przekonywac... a innym razem uległy... jakbym była Cleopatrą np. Ważne jest też to co mówi i jak mówi.... tzn. jakiego słownictwa używa.. bo jeśli ciagle bluzga to raczej nie zwrócę na niego uwagi... lecz jemu uwagę :)
Pozatym uśmiech... lecz nie tylko ten powierzchowny bo ja np. lubię kiedy ktoś uśmiecha się całym sobą...wtedy widac uśmiech w oczach... takie figlarnie uśmiechnięte oczy.... to jest magia. Cenię w męzczyznach spontaniczność... odwagę... nie tylko odwagę fizycznie rzecz ujmujac... ale inteletualnie tez... Bardzo mi się podoba kiedy facet patrzy na mnie jakbym była jedyną kobietą na świecie w danym momencie.... cały czas raczej lepiej, żeby tak nie patrzył bo wyglądałoby to raczej jak gapiąca się sroka w gnat....

To by było na tyle... jeśli chodzi o tzw. pierwsze wrażenia
po dłuższym poznaniu liczy się jednak o wiele więcej ...
Mamy w życiu prawo popełniać wiele błędów oprócz jednego- tego, który niszczy nas samych.....
Basko
Młody rozbrykany

Post autor: Basko »

Dla mnie najważniejszy jest styl bycia taki na luzie. Ważne jest poczucie humoru i to, żeby mnie nie zanudzał na spotkaniach. Musi mieć to coś. Aktualny mój ideał to chłopak luzak, z wieeeeeeelkim poczuciem humoru, męski, ale nie do przesady, jedyny w swoim rodzaju, czyli nietuzinkowy, z przenikliwym spojrzeniem. I pomysleć, że ktoś taki jest blisko........NIE!!
Montana
Szczęściara

Post autor: Montana »

Basko- zgadzam sie z Toba. Mnie tez pociagaja luzacy. Ale z drugiew jstrony chlopak, ktory jest niesmialy jets slodki !!
A tak powage, to najbardziej lubie takich, ktorzy sa na luzie(powtarzam sie) ale jak trzeba zamienia sie w "miska", ktory zawsze przytuli, pocieszy....Ostatnio mam slabosc do ....ciemnych blondynkow i tzw. koszykarzy-niggers :mrgreen: i wlasnie takiego ostatnio mam na oku :ok: :D :) :lol:
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
yula
Młody aktywny

Hmmm....

Post autor: yula »

Najbardziej lubię jak chłopak ma długie włosy, no, takie do ramion. Ale to nie jest najważniejsze. Zazwyczaj na tio nie patrze. Ostatnio zdarza mi się spotykać fajnych chłopców na koncertach... Wtedy mam pewność,e interesuje się tą samą muzyką co ja i będziemy mieć o czym pogadać. Krótko opowiem jak było ostatnio... Byłam na koncercie, spojarzałam na chłopaka, na którego wcześniej nie zwróciłam uwagi (wcale nie był najpiękniejszy), on spojrzał na mnie... i już wiedziałam! Okazało się, że ON nie musi wyglądać w jakiś określony sposób... Po prostu, musi być między nami chemia!
napisała Nirvana-fanka ;-)
ODPOWIEDZ