Od niego wszystko się zaczyna: nieprzespane noce, czerwone oczy, złe oceny w szkole ;-) Ciekawe strony, webmasterstwo, nowinki z sieci... tutaj rozmawiamy o tym wszystkim!
U mnie cały czas się to zmienia Coraz wyżej i wyżej (chwała wam ludzie z drugiej strony kabla ) Na początku miałem 128 kb/s, teraz już 750 kb/s a cena wciąż ta sama 88,61zł
10mb/s na jakieś 6 osób, planuje w lutym założyć 20mb/s. A pieniądze wręcz smieszne... 100zł od osoby. Ale tylko dlatego, że moja mama jest kierownikiem ds. konsultacji w Netii.
Kamil Biśta pisze:10mb/s na jakieś 6 osób, planuje w lutym założyć 20mb/s. A pieniądze wręcz smieszne... 100zł od osoby. Ale tylko dlatego, że moja mama jest kierownikiem ds. konsultacji w Netii.
Nie masz niestety racji.
Oznaczenia kbps i kb/s oznaczają zupełnie to samo. Co innego kbps i kBps (ponieważ kbps to kilobity na sekunde a kBps oznacza kilobajty na sekunde) Analogicznie kb/s oznacza kilobity na sekunde a kBps oznacza kilobajty na sekunde. W tym przypadku obie odpowiedzi są poprawne...
ISDN..... zawsze to szybsze od modemu ale płaci się tak samo jak na modemie . Ja mam wykupiony ryczałt 30 h za 60 zł(netto). W praktyce wystarcza mi to tak na połowe miesiąca a przez druga polowe biduje jakoś staram się nie wchodzić za często ale zazwyczaj się kończy rachunkiem w wysokości ok 100 ponad to co za ryczałt i co miesiąc dostaje za to zjebke od starych. NO ale cuż nie każdym ma wszystko ca się cieszyć tym co się ma
Pozdrawiam i witam bo jest to mój pierwszy post na tym forum
P.S. Jak się uda to może już niedługo moje problemy z rachunkami się skończą za sprawą łącza radiowego