Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
JaQb a po cos Ty wlazil na facetow na sympatii? Ja to myslalem ze tam sie laski oglada! No ale..... nie ma co, gość kozak, wiecej takich a Polska wyjdzie z ubostwa!
Niech kierunku nie wyznacza Ci horyzont, bo tak naprawdę
iść dokądkolwiek, to iść do nikąd
Byczek pisze:JaQb a po cos Ty wlazil na facetow na sympatii? Ja to myslalem ze tam sie laski oglada! No ale..... nie ma co, gość kozak, wiecej takich a Polska wyjdzie z ubostwa!
ja mam swoją niunie nie oglądam innych takowych w necie
a tą fotke znalazłem na innym forum
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
hmm on nie jest taki zły.. no może przypomina wyglądem gruszke ale przeciez to sie da nadrobić, wystarczy spalić brzuch dobudować klatke 5 razy na solarke ściąc ten dziewiczy wąsik, zmienić fryzure i niejedna by sie za nim oglądnela
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
JaQb pisze:hmm on nie jest taki zły.. no może przypomina wyglądem gruszke ale przeciez to sie da nadrobić, wystarczy spalić brzuch dobudować klatke 5 razy na solarke ściąc ten dziewiczy wąsik, zmienić fryzure i niejedna by sie za nim oglądnela
tak- wyglad można zmienić, ale swojego wnętrza nie za bardzo, a ten koleś nie wydaje mi sie żeby był jakis luźny i fajny skoro wygląda jak pół dupy zza krzaka
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."