Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Hmm... No to teraz już tak bardziej organizacyjnie, choć w sumie informacyjnie.
Nabąkiwałem Wam coś niecoś ostatnio, ale nadszedł czas na fakty.
Pierwsze Ogólnopolskie Spotkanie "Strefowiczów", Spała 2005
8 - 11 września 2005 roku
Spała, to znana miejscowość wypoczynkowa nad Pilicą na terenie dawnej Puszczy Pilickiej, obecnie Spalskiego Parku Krajobrazowego. Posiada dobre warunki klimatyczne. Znana jest m.in. z Centralnego Ośrodka Sportu i ... żubra [mapa]
Cel naszego spotkania to przede wszystkim integracja, zapoznanie się i dobra zabawa Jednak pogłebimy także swoją więdze na tematy związane z HIV/AIDS oraz tolarancią. Ale bez obawy! Plan bedzie dostosowany całkowicie do Was... bo w końcu spotykamy się po to aby lepiej się poznać, prawda?
Zakwaterowanie, to 8 przeuroczych domków wyposażonych m.in. w łazienkę z prysznicem, kuchnią z pełnym wyposażeniem oraz ogrzewanie. Domki te znajdują się na terenie zamkniętego ośrodka.
Koszty pobytu. Jeszcze nie są dokładnie określone, ale wstępna suma to 40 zł za cały pobyt (4 dni), a w tym drobne upominki, materiały itd. Niestety, ale wyżywienie zapewniacie sobie sami. Spokojnie... w pobliżu znajduje się sklep spożywczy, a w domkach (jak mogliście już przeczytać) macie wyposażona kuchnie, gdzie spokojnie można przygotowac sobie coś ciepłego do jedzenia.
Sponsorzy i patroni - narazie nie będę się o nich rozpisywał, jeszcze ich zauważycie Póki co, zapraszam Was na stronę zjazd.strefazso9.pl, tam ich oblookacie
Ale... No właśnie. Waszych pytań narodzi się wiele, CZEKAMY NA NIE!
Na kilka chcemy Wam już teraz odpowiedzieć.
1) Przygotowaliśmy dla Was około 40 miejsc, dlatego możecie ze soba zabrac po jednej osobie towarzyszącej, tak aby było Wam raźniej... no i bezpieczniej w trakcie podróży.
2) Jeżeli chodzi o podróż, to pamiętajcie, że zawsze mozecie zmówić się z kimś kto mieszka niedaleko Was... poznacie się już po drodze, a i bedzie Wam raźniej... jest tyle możliwości
3) O dojazd na miejsce nie martwcie się. Do Tomaszowa Mazowieckiego myslę, że nie ma problemu z dojazdem. A stamtąd już tylko busik za 2 zł do Spały. Jeżeli nie wiecie jak dojechać, my Wam pomożemy wybrac najlepszą trasę. Spotykamy się odrazu na miejscu, jednak aby było Wam łatwiej będziemy się z Wami umawiac w Łodzi, w Tomaszowie no i w Spale... ale o tym później.
4) Planowany termin rozpoczecia przyjmowania zgłoszeń to końcówka maja (będę juz po maturach). Zgłoszenia będziemy przyjmowac do połowy wakacji, a na wpłaty (przelewem na konto) czekać będziemy do połowy sierpnia. Wpłata pieniędzy na konto, będzie oznaczać zapoznanie się z regulaminem, ale o tym tez później.
5) Współorganizatorami zjazdu strefyzso9 jest Michał, Phantom oraz *MysterY* .
Dzieki im za to
No to było by chyba na tyle... jak coś mi sie przypomni, to napisze...
Jezeli macie pytania, to zadawajcie je smiało...
Spoko spoko... o tym tez pomysleliśmy. W końcu trza być wiarygodnym
6)"Bardzo chcę przyjechać, ale mnie rodzice nie puszczą, to jest pewne!" * A nie dasz rady ich przekonać? Nie wierze! Czy w ogóle zadałaś/eś im to pytanie? Wszystko jest bardzo ładnie zorganizowane, bez żadnych przekrętów! Niech zadzwonią do mnie, odpowiem na ich wszystkie pytania i będzie dobrze. A może chetniej puścili by Ciebie, gdyby jechał z Tobą ktoś znajomy? Popytaj... na pewnio się uda!
7)"Chętnie, ale rodzice zdecydowanie będą chcieli jakiś kontakt do organizatora?" * Masz jakieś wątpliwości? ... albo Twoi rodzice? Zapraszam do kontaktu ze mną: Paweł Florczak, +46 692 443 444. E-mail znacie
ten temat będzie jeszcze bardziej rozwinięty podczas rejestracji...
Ostatnio zmieniony 26.04.2005, 18:35 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz.
- nie znam forumowiczow
- boje sie was
- nie lubie zlotow
- mam bardzo trudny charakter wiec po prowrocie i zawitaniu na strefe zobaczylabym napis: forewer tugeder, ban end ju*
ale ogolnie pozdrawiam, chetnie zobacze zdjecia
*lansuje sie za pomoca mojej kulawej angielszczyzny
Czemu nie .. ale z ta tolerancja i Hivem to przesada ... reszta nawet nawet .. chociaz 4 dni to ch olernie malo i zanim sie poznamy trzeba bedzie jechac wiec troche kiła .. co do reszty .. o ile nie zalapie sie gdzies do roboty to jade
Już kiedyś to przerabialismy... i przyznam szczerze, że będzie mi bardzo przykro jesli miałabyś nieprzyjechac z tego własnie powodu. Przecież jestes już duza A z jakims znajomym, kolezanką... ?
Paweł Florczak pisze:awr... SkaTe_GirL, a pytałas?! (patrz punkt 6)
Już kiedyś to przerabialismy... i przyznam szczerze, że będzie mi bardzo przykro jesli miałabyś nieprzyjechac z tego własnie powodu. Przecież jestes już duza A z jakims znajomym, kolezanką... ?
a) Pytalam juz nie raz odp? "Kasia! Nie masz juz gdzie jezdzic?"
b) Nie ma szans. . . Chyba ze jak to powiedzial moj ojciec on pozna osoby z ktorymi bede przebywac - co jest niemozliwe bo przeciez ani Ty Pawel nie przyjedziesz tu ani Krzysiek ani nikt...
c) Nawet nie wiesz jak mi jest przykro ze mam okazje Was wszystkich poznac i raczej Was nie poznam...