no to moze w koncu ja napisze moje ulubione... duzo ich mam, ale wybralam kilka...
"Dopiero kiedy piekielnie boisz sie o kogos, kiedy niepokoj nie pozwala ci oddychac, strach zatyka arterie i odbiera rozum, dopiero wtedy, moja mala, ty kochasz naprawde"(K.Siesicka)
"Jezeli ktos ci poradzi, jezeli ktos ciebie namowi do czegos, wygrsz w polowie. Najtrudniej jest wygrac, kiedy czlowiek gra sam ze soba, ale to sie piekielnie wysoko punktuje..."(K.Siesicka)
"...Wiesz, co czasem mysle? Jak jestem naprawde smutna, albo mam dolek? Mysle sobie, ze on gdzies jest i predzej czy pozniej sie spotkamy. A potem zastanawiam sie, co akurat robi. Czy kiedykolwiek mysli o tym samym? Czy kiedykolwiek zastanawia sie jaka jestem i gdzie jestem?..."
"Marzenia sa marzeniami, magicznymi nierealnymi sposobami zmiany swiata w raj. I nie oszukujmy sie, ze marzenia sie spelniaja - bo rzadko tak sie dzieje"(Ks. Piotr)
"Nic nie sprawia czlowiekowi wiekszego bolu niz rozpamietywanie dawno minionych chwil, zwlaszcza jesli byly to chwile szczesliwe"(D.Steel)
"Nie rezygnuj z nadziei, nie daj sie poniesc rozpaczy z powodu tego, co sie stalo. Oplakiwanie tego, co nie wróci, co zostalo stracone bezpowrotnie,jest najgorsza z ludzkich slabosci." (Gibran Kahlil Gibran)
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho