Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
nareszcie nasz ukochany koteczek wpada na ekrany kin i to nie w wersji animowanej łiii cieszmy sie i radujmy niestety jeszcze nie byłam ale jak tylko wykrzesam trochę czasu i siły to idę obejrzeć...
Widziałąm juz plakaciki i zwiastuny wesoło oj bedzie wesoło tylko juz na wejściu ni epodoba mi sie piesek ODIE bo jest zwykłym kundelkiem i anwet go specjalnie nie charakteryzowali no cóż obejrzymy pogadamy
moze ktoś wie coś wiecej????
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
spdziewałem sie czegos lepszego czyli krótko mówiąc film przereklamowany ogólnie historia przedstawiona w filmie nudna stały motyw taki po prostu śmieszne akcje są i tyle
Garfield.... swietny filmik
a najbardziej podobal mi sie jego takiec... :)albo te jego miny przy ogladaniu teledysku...
poza tym budzenie (hmmm jak mu tam bylo... ) Johna tez jest fajne
Wszystko kreci sie jak pozytywka... w kolko ta sama melodia...
Ja nie poszłam do kina, bo uważam, że prawdziwy charakter garfield ma w 2D , a i na reklamówkach filmu coś jakby zatracił swoje ironiczne podejście do życia...Poza tym, komiksy są jescze lepsze!
Fajna historyjke mam z tym kotem zwiazana ; -PPP
Jak wiecie mam szkolenia redaktorskie no i moja szkola bierze udzial w pewnym projekcie gdzie wlasnie trzeba oddawac gazetki. No i w grudniu moj kolega wrzucil na ostatnia strone naszej gazetki tego kota... a sie okazalo ze on ma prawda autorskie zastrzezone ; -PPP i musialam sie ostro tlumaczyc, ze to mlodzienczy wybryk... a "starzy" redaktorzy caly czas gadali i gadali i gadali... az inna szkola nie zaliczyla wpadki ; -\
To na prawde nie bylo przyjemne ; -\
a co do filmiku ...
nie byl fajny ; -P troszke sie rozczarowalam...myslalam ze bedzie lepiej ...