Spędzamy w niej (albo powinniśmy spędzać) sporą cześć swojego życia. Jak w niej przetrwać i zostać sobą? Jak radzić sobie z codziennymi szkolnymi wymogami? Jak uniknąć najgorszych katuszy? Co interesującego dzieje się u Was w szkole, a z czym nie możecie wytrzymać?
brrr...juz po cale szczescie no mysle ze czytanie ze zrozumieniem poszlo calkiem dobrze bo uwazam ze bylo doscy proste. a co do pracy to mysle ze tematy byly tez dosyc latwe...fragmenty dobre...tak ze kazdy mogl cos tam napisac...ja pisalem o kordianie i nie-boskiej...a jak poszlo? hmmm...poczekajmy do czerwca...rewelacji sie nie spodziewam..no ale mylse ze zdalem
a co do rozszerzonej to tu juz troche trudniej bylo.. pisalem ten temat z tymi wierszami...pisalo mi sie w sumie fajnie...ale jak sie okaze ze zle wiersz zrozumialem to moze byc nie zaciekawie ale co tam humanista to ja nie jestem..umysl scisly niestety tez nie.. raczej umysl sciśnięty
I never look back 'cause I don't even want to and I don't need to...
Mi sie wlasnie wydawalo ze ten rozszerzony byl prostrzy niz podstawowy, zadnej z lektur na podstawie nie czytalam i jak pisalam prace (Potop) to korzystalam tylko z fragmentow bo z omaiwania na lekcji juz nie bardzo cokolwiek pamietalam...
Ale mysle ze ten angielski podstawowy to byl prostrzy niz polski... nooo ale z rozszerzonym to juz nie tak latwo bylo
eh..polak podstawowy byl trudniejszy niz rozszerzenie, nie mozna powiedziec, ze podstawa byla jakas kosmicznie trudna, ale byla dziwna przynajmniej jak dla mnie..
a angol... szczerze to dla mnie podstawa byla latwa, ale dla osob hmm (zeby to glupio nie zabrzmialo ) przecietnych, wydaje mi sie, ze byla trudna...a rozszerzenie... mial byc poziom upper intermidiate a byl typowo jak na FCE... ale ogolnie poszlo ok
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
Oo .. Montana nie szpanuj tyyle !! ja mam z testu na podst 34/35 z rozszerzonego troche gorzej bo to tu to tam sie bladzik trafił ... ogolnie nie trduen chociaz sluchanie na rozszerzonym mnie dobilo :] pamietam ze uslyszalem bishops ale co z nimi to nie wiedzialem za cholere Wypracowanko na rozszerzonym banal :]
A jeshcze jedno czy FCE to czasem nie upper intermidiate ?! misie cos tak zdjae ze to ten sam level of knowledge
ja jestem po wszystkim i raz w zyciu moge powiedziec ze kocham szkole
o maturce juz nie mysle byla przecietna zdalem ustne pisemne w miare ogolnie fajnie
KOCHAM SZKOLE A JESZCZE BARDZIEJ WAKACJE CZAS SZALENSTW
o jej jaki ty super jestes i w ogole..wow..ale mnie dobiles..jestes takim super czlowiekiem..nie to co ja..bo mi pewnie slabiej poszlo..jak ty sobie z tym w ogole poradzisz ze z rozszerzonego anglika tylko 85 masz? szczegolnie ze to takie banalne bylo..ja nie wiem..
I never look back 'cause I don't even want to and I don't need to...