Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Moja ulubiona reklama Ery. Ta gdzie gość siedzi na plaży i opowiada koledze (przez telefon), że jest pełno ludzi i świeci słonko a tak na prawdę plaża jest pusta Heh
Linka pisze:A widzieliscie ta reklame kredytow mieszkaniowych jak babcia ciasto miksuje wibratorem
Myślałem, ze padne jak to pierwszy raz zobaczyłem. Niektóre reklamy są naprawde dobre, ale większosc jest żenująca. Najgorsze sa takie: Jedzie kobieta po ruchomych schodach, nagle za sweter łapie ją inna kobieta: "-W czym pani uprała ten sweter". "-To nowy Persil jakiś tam" odpowiada ta pierwsza i wyciaga zza pazuchy proszek do prania. Do cholery czy noramalni ludzie łażą z proszkiem do prania przy sobie
Dawno dawno temu... była fajna reklama TP Sa z tym jak pilot dzwoni do domu ... "co?? podwozie się nie otwiera! SKRZYDŁA ODPADAJĄ??" mam t areklame na kasecie... a druga fajna reklama to "FRUGO!!":D Z tym jak strzelają pestkami do różnych rzeczy:)
Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
Dobra jest mentosa z tymi owcami
Albo pepsi light z blondynką
Zwykle w reklamach podobają mi się jednak tylko panienki np, kiedyś była fajna dupa w reklamie nivea, w samej białej koszulce nocnej albo spoko jest też ta z kinder bueno co się czekoladą ubrudziła a i jeszcze fajna była w jakiejś starej reklamie winter fresh
JaGaKi pisze:Dawno dawno temu... była fajna reklama TP Sa z tym jak pilot dzwoni do domu ... "co?? podwozie się nie otwiera! SKRZYDŁA ODPADAJĄ??" mam t areklame na kasecie... a druga fajna reklama to "FRUGO!!":D Z tym jak strzelają pestkami do różnych rzeczy:)
Frugo, to było coś
Podobają mi się plusowskie reklamy, zawsze podczas meczow ligi mistrzow lubilem ogladac reklame playstation2.
fajne także byly snickersy z tymi "zawodami" na ulicy.