Skinheads
Rastafarianie
Rude Boys
Poppersi
Hippie
Skate
Hip-Hop
Dresy
Metale
Grunge
Gitowcy
Hard-coreowcy
Nazi-metal(naprawdę są tacy)
Gotyk
Mógł bym jeszcze wymieniać ale mi się nie chce

hmm blisko, skate słuchaja głownie ... punk rocka. muzyki która jest przeciwko ustrojowi. Zresztą Rap tez taki byłsylka666 pisze:tak sobie czytam te wasze posty i się zastanawiam.... kto wam powiedział że skate słuchaja hh![]()
to teraz się ludzią pomieszało wszystko ale kiedyś prawdziwi skate słuchali skate rocka... numetalu itp... wystarczy spojrzeć na muzyke w grze tony hawk (nie wiem jak to się pisze
) ale to hh na pewno nie jest
![]()
skate + punk ? coś niebardzoshyduo pisze: hmm blisko, skate słuchaja głownie ... punk rocka. muzyki która jest przeciwko ustrojowi. Zresztą Rap tez taki był
Punkrock=muzyka przeciwko ustrojowi??Buahahahaha!!!Paz pisze:skate + punk ? coś niebardzoshyduo pisze: hmm blisko, skate słuchaja głownie ... punk rocka. muzyki która jest przeciwko ustrojowi. Zresztą Rap tez taki byłpunk = punk. skate = hh.
co do punk=punk to się zgodze ale skate=hhskate + punk ? coś niebardzo punk = punk. skate = hh
To jest prosta muzyka dla trudnych ludzi.JaGaKi pisze:Punk kiedyś był bardziej popularny... chociaż powiedzmy sobie -jakie w nim treści:P
chodziło mi właśnie o Polskęsylka666 pisze:co do punk=punk to się zgodze ale skate=hhskate + punk ? coś niebardzo punk = punk. skate = hh![]()
chyba tylko w Polsce...
ludzią się wszystko pomieszało
a muzyka o która mi chodziło (ta z gry tony hawk) to na pewno nie jest punk... grał ktos może w ta gre??
ha! popieram!ORZO pisze:To jest prosta muzyka dla trudnych ludzi. Cool A teksty o ulicy,kumplach,imprezach,piłce nożnej,piwie i zadymie akurat do mnie trafiają. Wink Przynajmniej są autentyczne.
Nie bądź użytkowniku JaGaKi taki mądry bo ksiażki to akurat czytam,a na "internetową napinkę" to nie mam ochoty.A co ma autentyczność do tego?Przecież sam napisałeś:JaGaKi pisze:A co ma autentyczność do tego, chcesz autentyczności to czytaj gazety albo książki (polecam, nie boli:P ). Muzyka jakoś kiedyś wogóle słów nie miała i nic się nie działo:>
Chyba nigdy prawdziwego punk-rocka nie słyszałeś.A jak do Ciebie takie teksty nie trafiają to weź na wstrzymanie i wróć do słuchania swoich klimatów Bo skoro Tobie nie odpowiadają to paiętaj że jest dużo osób które żyją innymi klimatami niż Ty.Punk kiedyś był bardziej popularny... chociaż powiedzmy sobie -jakie w nim treści:P