Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
Nareszcie po latach oczekiwań nadeszła ostatnia część sagi Co o niej sądzicie? Czego oczekujecie? Ja chciałem odczekać z tydzień aż cały szum wokół filmu się uspokoi, ale z ciekawości ściągnąłęm kilka trailerów i o mało nie popuściłem w majty Z tego wynikło, że w końcu nie idę w czwartek do szkoły tylko do kina poznawać tajniki mocy. szkoda tylko, że film jest z dubbingiem pomimo najlepszego dubbingu wolę takie filmy oglądać w wersji orginalnej z napisami ale może jakoś to bedzie Byleby tylko nie zrobili tego dubbingu jak w kotorze bo bym się chyba w tym kinie powiesił w czasie seansu...
Ja na ten siubcio filmik idę w sobotę Jak zwyklę włączą tylko głośniki z przodu kina, tworząc efekt telewizora i film dodatkowo będzie w plamki :/ Nio ale liczę, że mi się spodoba
Fergie pisze:Ja na ten siubcio filmik idę w sobotę Jak zwyklę włączą tylko głośniki z przodu kina, tworząc efekt telewizora i film dodatkowo będzie w plamki :/ Nio ale liczę, że mi się spodoba
No Fergie może nie będzie tak źle. Fakt, że nasze kino jest troche cofnięte w rozwoju. . . Ja już się nie mogę doczekać. Oglądałam poprzednie części i bardzo mi się podobały. Jak wróce z kina to napisze czy mi się podobał czy nie.
Przeklamowany, nagłosniony przez media kicz. Przelukrowane efekty, zbyt szybko pokazane walki i nie trzymajaca sie kupy fabuła. Ze stara trylogią nie ma co porównywać. Jeszcze te pseudo-romantyczne rozmowy Anakina z żona. Nuda.
h3lix pisze:szkoda tylko, że film jest z dubbingiem
Filmik sie głupio skończyl My z Charlotte to już z 100 wersji wymysliłysmy, żeby wszystko się dobrze skończyło Ale teraz naszę kino sie popisało, jak szybe stlukli to u nas wiatraki włączyli, tylko nie od tej strony co trzeba 3 słowani: Anakin to (piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip)
Zakończenie mogło byc piękne np: w momencie kiedy Anakin chciał udusić Padme mogła odpaść mu ta sztuczna ręka i w tedy by oprzytamniał i wszystko dobrze by się skończyło. Wiem, że za dużo tu tej cząstki ,,by". . . no ale trudno.
III czesc fajna tylko dla fanow SW..wiec dla mnie super! bylem z kumplem w kinie ktory przespal pol filmu.. dlugo czekalem na ta czesc..podobala mi sie...ciekawe kiedy bedzie episod VII..i nie mam pojecia co moze sie w nim dziac po upadku Imperium...
I never look back 'cause I don't even want to and I don't need to...