Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
A tak w ogóle, to założyłem ten temat, żebym mógł sobie gdzieś bez żadnych przeszkód napisać, że na przykład pogryzły mnie komary.
Pogryzły mnie krwiożercze komarzyce pogrążone w wiosennym letargu i teraz jestem swędzący jak cholera. no ale tak to jest jak się kilka godzin spędziło w krzakach
U mnie jeszcze nie pada...
ale pogoda jest be... słonka nie ma i w każdej chwili może lunąć uuu
A ja nigdzie nie idę jak na razie
Teksańska piłą mechaniczną
To wpadaj do łagiewnik
ta u mnie calutki dzień gorące słońce świeci tylko co raz jakas chmura najdzie nieduża spadnie z niej potęzny deszcz zagrzmi kilka razy i zaraz znów słońce świeci wszystko wyschniem prawie odrazu i od nowa deszcz
U mnie w miescie tez sie zrobilo ładnie ale dopiero po poludniu jak ja wrocilam do domu A wczesniej jak bylam na zakupach to padal deszcz Wredna ta pogoda- chcialabym zeby bylo ładnie chociaz przez 2 tygodnie
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
A teraz pomysle że Polska ma za mało wody - zużywamy niewiele więcej wody niż przeciętny egipcjanin... CZyli.. niech leje:P Oszczędzajcie wode i nie nadużywajcie światła:D
A u mnie w porządku - ładny widok z 8 pietra na pobliski szpital:P
Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!