Spędzamy w niej (albo powinniśmy spędzać) sporą cześć swojego życia. Jak w niej przetrwać i zostać sobą? Jak radzić sobie z codziennymi szkolnymi wymogami? Jak uniknąć najgorszych katuszy? Co interesującego dzieje się u Was w szkole, a z czym nie możecie wytrzymać?
Nio więc dzisiaj ukazały się wyniki testu klas szóstych Czyli innymi słowami testu kompetencji... Nio więc jak poszło szóstoklasistom (wątpie czy któś oprucz mnie i charlotte jest w 6 klasie, byla jeszcze megi ale jest zbanowana :/) Bo mi subcio 40/40 pkt (się musze pochwalić)
Ja też miałam 40! Normalnie nie mogę w to uwierzyć!
-----------------------------------------
Fergie jeszcze raz wielkie gratulacje!!! Mówiłam, że będziesz miałą bezbłednie.
Potępiony pisze:Widzę, że zdolną młodzież tutaj mamy. Szczere gratulacje, trzymajcie tak dalej!!
my z jednej klasy jesteśmy z Charlotte i to z takiej, której jeszcze nikt w niczsym nie dorównał Zgarniamy co roku wszystkie nagrody, mamy najlepszą średnią i nauczycielki się o nas kłucą, a jak się na nas zezłoszczą to nawet im panadol kupimy
Potępiony pisze:Widzę, że zdolną młodzież tutaj mamy. Szczere gratulacje, trzymajcie tak dalej!!
my z jednej klasy jesteśmy z Charlotte i to z takiej, której jeszcze nikt w niczsym nie dorównał Zgarniamy co roku wszystkie nagrody, mamy najlepszą średnią i nauczycielki się o nas kłucą, a jak się na nas zezłoszczą to nawet im panadol kupimy
co za skromność Gratuluje!! dobrze że się dowiedziałam że już są wyniki to się siorki spytam, tylko skoro ona nic nie mówi to chyba jej źle poszło:/
Heheh ja go juz troche czasu temu pisalam i szczerze mowiac moglo pojsc mi lepiej ( 37/40) no ale chyba nie jest tak zle a wszystkim zdolnym szostoklasistom szczerze gratuluje