Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Czarownica pisze:moje plany na wakacje jak narazie ograniczają sie do pracy na AGD w Tesco- Bałuty a później coś się wymyśli
wow!
No to szykuj się na wizyte. W najbliższym możliwym terminie zabieram sie z rodzinką na zakupy (bo dawno z nimi nie byłem)... ;p Oczywiście do Tesco-Bałuty
Jadę do Anglii Nie mogę się doczekać! I to w dodatku na początku września, więc odpadną mi 2 tygodnie w szkole Oprócz tego 2 rejsy i windsurfing.
"Najważniejszą rzeczą na świecie jest miłość. Ona kreuje nas i buduje nasz świat. Tak samo jest z Capoeira, jeżeli nie kochamy świata, ludzi, ona nigdy nie zapuści korzeni i nie wyrośnie w nas..." - Joao Pequeno
Czarownica pisze:moje plany na wakacje jak narazie ograniczają sie do pracy na AGD w Tesco- Bałuty a później coś się wymyśli
wow!
No to szykuj się na wizyte. W najbliższym możliwym terminie zabieram sie z rodzinką na zakupy (bo dawno z nimi nie byłem)... ;p Oczywiście do Tesco-Bałuty
weź mnie weź pójdziemy w koszulkach Strefy no weeeeeź, Paweeeełkuuuuuu, weeeeeeeź mnieeeeeeeeeee
Jesli ktos mieszka daaaleko od cywilizacji to w takim duuuzym sklepie moze poznac ludzi, poogladac tv, posluchac muzy, poprosty milo spedzic dzien.
Ja kiedys bylem z dwujka ludkow w duuzym sklepie i fajnie bylo, oni pograli na bembenkach, ktos potanczyl, J. poscigala sie na motorku a potem wspole lody.
DEGUSTACJE... w weeekendy to ja w domu nie jadam, bo normalnie tyle jedzenia ze szok jest na dtych degustacjach....
A kibelki?! Cud miód... lepsze nawet niz w mc'donaldsie juz o moich nie wspominając...
No i te skoki na bandżi (spolonizowana pisownia ;p )... juz nie wspomne o czytaniu gazet za darmo, i czasem nawet jakies automaty do gry wystawią takie darmowe...
Gites, no nie?
A tak na serio to w hipermarkecie to ja chyba juz z pół roku nie byłem.
miały byc zajebiste ze takpowiem a teraz sie okazało ze wszyscy najlepsi znajomi wyjezdzają za granice i lipa co ja bede robic ??:( chyba was odwiedzac po koleji
prawie cale wakacje spedze w jednym miejscu - Sulejow City
czyli Sulejow z dziecmi poten Sulejow z duuza iloscia dzieci po to aby na koncu byl Sulejow z mlodzieza. Poprostu full wypas