Od niego wszystko się zaczyna: nieprzespane noce, czerwone oczy, złe oceny w szkole ;-) Ciekawe strony, webmasterstwo, nowinki z sieci... tutaj rozmawiamy o tym wszystkim!
No wiec chodzi o to że formatowalam ostatnio dysk coś sie zwaliło w kompie i nie umiem na nowo zainstalowac gadu gadu A bez niego to ja nie dam rady Nie da sie ze stron po prostu nie ma i juz Moze znajdzie sie ktos kto mi jakos pomoze bo ja serio jestem ciemna w tych sprawach
Nie da się? Dziwne, bo po sformatowaniu już wszystko powinno być okej Nie masz przypadkiem jakiegoś programu antywirusowego (spolszczyłam), który by ci tą usługe blokował? Bo w niektorych się nie da ściągać komunikatorów i kazy.
GoSiAcZeK pisze:Njagorsze jest to ze ja sie na tym kompletnie nie znam i znajac zycie to sobie sama nie poradze No ale mowi sie trudno jeszcze sprobuje
Teraz sobie przypomniałam, że kiedys też się z tym męczyłam, a potem się okazało, że klikam nie na to co trzeba Ja klikałam na ikonke, a trzeba bylo na napis, czy jakoś tak odwrotnie...
Fergie pisze:Nie da się? Dziwne, bo po sformatowaniu już wszystko powinno być okej Nie masz przypadkiem jakiegoś programu antywirusowego (spolszczyłam), który by ci tą usługe blokował? Bo w niektorych się nie da ściągać komunikatorów i kazy.
Dobra udalo sie Mialas racje bylo to zablokowane thx
Moze znajdzie sie ktos kto mi jakos pomoze bo ja serio jestem ciemna w tych sprawach
najlepiej, gdyby to był jakiś kolega ze szkoły, ponieważ:
Nie da się? Dziwne, bo po sformatowaniu już wszystko powinno być okej Nie masz przypadkiem jakiegoś programu antywirusowego (spolszczyłam), który by ci tą usługe blokował? Bo w niektorych się nie da ściągać komunikatorów i kazy.
bez urazy, ale to są kompletne bzdury :)
Njagorsze jest to ze ja sie na tym kompletnie nie znam i znajac zycie to sobie sama nie poradze
i tu właśnie przydaje się pomoc kolegi-informatyka ;)
Heheh gdy by nie Fergie to bym w ogóle nie wiedziała co może być grane i w sumie to dzięki niej mniej więcej zajarzyłam o co chodzi ale thx Stefan i JaGaKi za wyjaśnienie co serio się stało i co było powodem