oj czesto czesto 1 raz na miecha jak zaduzo sie bawie a tak to 1 na 2,5 miecha lubie ta komende iz doprowadzi moj komp[ do czystosci anie lubie tej komendy iz bede mial czysto na dysku hihihi
ehmm.... ale to niekontrolowane już wtedy są.... bo jak cos mi sie zchrzani to nie chce mi sie kombinowac tylko walę znowu formata bo i tak mam łysy komputer....
oststnio robiłem formata chyba własnie z 7 razy bo miałem kłopoty z Netem i byłem przekoanny, że to leży po mojejj stronie wina, ale jak sie okazało po kilku dniach to nie była moja wina
ja robie raz po raz...albo jak mi cos za wolno wszystko chodzi... albo cos nie dziala.... ale teraz sie ograniczam bo tyle danych tracic... i instalowac od nowa.. nie chce mi sie ostatni raz robilem we wrzesniu 2002 na razie nie mam potrzeby ... i nie chce miec potrzeby formatowania moze za rok... hehheeh wkoncu wszysto chodzi jak trzeba
...hihi no ja 3 dni temu formatowalem kompa i wczoraj :p hihihi... 3 dni temu zeby lepiejj chodzil i dobrze chodzil... tyko tatusiek :p chcial sie nauczyc korzystac z neta chyba albo niewiem co chcial tu robic i zniszczyl caly system i musialem sformatowac go wczoraj jeszcze raz lecz teraz tak szybko nikt tu nie usiadzie iz zalozylem spowrotem haslo na biosa hihihi niema moj komp....
PLAGIATT pisze:...hihi no ja 3 dni temu formatowalem kompa i wczoraj :p hihihi... 3 dni temu zeby lepiejj chodzil i dobrze chodzil... tyko tatusiek :p chcial sie nauczyc korzystac z neta chyba albo niewiem co chcial tu robic i zniszczyl caly system i musialem sformatowac go wczoraj jeszcze raz lecz teraz tak szybko nikt tu nie usiadzie iz zalozylem spowrotem haslo na biosa hihihi niema moj komp....
Stary clear cmos i po twoim haśle
Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę. Adolf Hitler
A co do tematu to robie to często
a ze wszystkie ustawienia mam na płytach więc
nie musze potem nic wgrywać
tylko przywrócić system do największej wydajności
Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę. Adolf Hitler
ostatnio robiłem formata co jakies 5 dni .. i tak przes 2tygodnie .. teras postanowiłem sobie ze nie bedzie formata przez 3 miechy .. do wakacji .. zobaczym co s tego bedzie =]
nie lubie bo to trwa zawsze tak dlugo (czekac az sie 80Gb sformatuje :/ - ale lubie czystego wina / linucha - robie srednio raz na miecha, ale jak mnie wezmie to i raz na tydzien - pozatym to nie jedyna komenda dosa, ktorej uzywam...