Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Poniewaz dzisiaj juz mamy 1 czerwca dlatego wszystkim zycze wspanialego dziecinstwa, zera problemow, zera klopoto, spelnienia marzen. Poprostu wszystkiego naj z okazji dnia dziecka
as jako prezent potraktujmy ten zjazd o ktorym Pawel ciagle mowi i pisze spotkajmy sie tam wszyscy
taa wam to dobrze nam tylko pani z matmy wierszyk przeczytała o dniu dziecka i dwie inne nauczycieli złozyły życzenia
a o rodzicach to ja niewsponme lepiej
Dziękuję i nawzajem. Historyk nie zrobił nam kartkówki Od wychowawczyni dostaliśmy cukierki.
"Najważniejszą rzeczą na świecie jest miłość. Ona kreuje nas i buduje nasz świat. Tak samo jest z Capoeira, jeżeli nie kochamy świata, ludzi, ona nigdy nie zapuści korzeni i nie wyrośnie w nas..." - Joao Pequeno
A ja dzisiaj lekcji nie miałam ;p Miał być dzień sportu i rywalizacja między klasami, ale nasza klasa jest jedyną 6 klasą, która była w szkole (6b w kinie, 6c na wycieczce, a 6d i 6c w teatrze),więc tylko godzinke posiedzieliśmy na filhartmonie i mieliśmy wolne A większości nauczycielek nie widziałyśmy, wychowawczyni była zajęta więc cukierków ani życzeń nie dostaliśmy ;(
Ja też nie. Klasowy wypad do Mak Donalda Co było dosc nie fortunnym pomysłem bo siedziało tam tyle ludzi, ze znalezienie jakiegos siedzacego miejsca bylo niemozliwe.
A potem miała byc impreza, ale nie wyszła za bardzo, pogoda beznadziejna
w pracy złożyliśmy sobie życzenia , rozdawalismy dzieciakokm słodycze
rodzice też mi złożyli życzonka a nawet kupili moje ukochane orzechy w czekoladzie - ciekawe co im sie stało , od wieków mi nie składali życzeń na dzień dziecka
Mi to nawet o 1 w nocy sms przyszedl z zyczeniami ; -]]]]]
Rodzice zlozyli zyczenia, mamusia kase dala. Tatus pojechal ze mna pozalatwiac mojesprawy i niespodziewanie dal mi bryke poprowadzic ; -P
a ja
coz tez Wam zycze wszystkiego co najlepsze, spelnienia wszelkich marzen i tego co tylko chcecie ; -))) no i
tez dziekuje za zyczonka ; -)