PIGUŁY :)
-
- Młody rozbrykany
Re: PIGUŁY :)
znacie takie coś: "SZANUJ ZIELEŃ" ???? To czemu piszecie ze ziele to gówno? Po co piszecie ze gównem jest coś co znacie tylko z TV lub z gazet dla starszych pań? Najlepiej przeczytajcie sobie mojego posta w temacie który trajtuje właśnie o zielu. Tam napisałem co o tym wszystkim myśle. Może kiedyś napisze coś szerszego i bardziej zrozumiałego, ale narazie nie mam czasu.
wiedz , ze ... albo juz nic
]]]
![Nom ;]](./images/smilies/nom.gif)
-
- Człowiek czynu
- Kontakt:
...ech wszytko to jedno i to samo gówno które z ludzi robi ćpunów i innych... a czy zielen czy nie uzaleznia
i szkodzi zdrowiu 

-
- Młody aktywny
Wszystko uzależnia
Jedno mniej, drugie mocniej, ale pamietajcie że wszystko 

-
- Morphlorchack
- Kontakt:
... chociażby internet i forum
.... a także schodzenie z konkretnego tematu na offtopic... a więc powrót do tematu, czyli ....

Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
- Młody rozbrykany

Moge powiedziec ze wodka tez jest gownem, bo mozna sobie przez to przesrac zycie! Szlugi to samo!
Trzeba sie delektowac ziolem!
A piguly niesa takie straszne jak wam sie wydaje. Nieprubowaliscie wiec niewiecie

YO MY BROTHER!
-
- Młody aktywny
Śmiej się śmiej... Wszystko , czy to jest telewizja, trawa, feta, fajki, alkohol - wszystko uzależnia w różnym stopniu. Mam dwóch znajomych dillerów oraz znam ludzi uzależnionych (choćby od trawy, piguł i fety), wiem co to jest nałóg i co robi z człowiekiem. Prędzej czy później (raczej prędzej) się uzależnisz.
Dlaczego wracasz do palenia trawy? Dlaczego nie możesz się bawić bez piguły? Pomyśl o tym trochę, zanim napiszesz coś następnego...
Dlaczego wracasz do palenia trawy? Dlaczego nie możesz się bawić bez piguły? Pomyśl o tym trochę, zanim napiszesz coś następnego...
-
- Młody rozbrykany
Bo to mi sie podoba! Nierobie tego bo mam cisnienie, tylko czasami lubie sie wyluzowac!
YO MY BROTHER!
-
- Człowiek czynu
- Kontakt:
no przyznaj bo nie umiesz sie bawic ani wyloozowaac bez narkotyku i tyle tak jak niektorzy nieumieja sie bawic bez wódy i innych rzeczy tak ty nie umiesz sie bawic bez pigul i trawy 

-
- Szalony pismak
I to zielone co tam sobie palisz też.PAL MAL pisze:Moge powiedziec ze wodka tez jest gownem, bo mozna sobie przez to przesrac zycie! Szlugi to samo!
No właśnie, a ja potrafie się bawić bez tego i bez tego...PLAGIATT pisze:no przyznaj bo nie umiesz sie bawic ani wyloozowaac bez narkotyku i tyle tak jak niektorzy nieumieja sie bawic bez wódy i innych rzeczy tak ty nie umiesz sie bawic bez pigul i trawy
Chociaż nie mówie, że nie wypije od czasu do czasu, ale to nie dlatego że nie potrafie się bawić, tylko dlatego, że wtedy szybciej zasypiam

-
- Młody rozbrykany
Ja nienapisalem ze nieumiem sie bawic z pigulami i ziolem. Dropsow nielykam na codzien. Tylko jak mam troche kasy i niewiem co z nia zrobic to sobie zarzuce i tyle.
A ziolo niesluzy do zabawy.
A ziolo niesluzy do zabawy.
YO MY BROTHER!
-
- Szalony pismak
PAL MAL pisze:Tylko jak mam troche kasy i niewiem co z nia zrobic to sobie zarzuce i tyle.

-
- Młody rozbrykany
No ale pisze ze juz niemam na co wydawac to sobie czasami kupie zielone, a poguly to inna sprawa.
To niejest nalogiem. Mialem przerwy nawet 2 miesiace gdy niepalilem i to jest dowod ze niejestem w nalogu
To niejest nalogiem. Mialem przerwy nawet 2 miesiace gdy niepalilem i to jest dowod ze niejestem w nalogu
YO MY BROTHER!
-
- Morphlorchack
- Kontakt:
ehmm.... a ja w wakacje tez miałem 2. przery po 2 tygodnie i jakoś mnie nie ciagneło do kompa i nie było mi smutno
ale i tak wiem, że jestem uzależniony
A Piguły sa tfeeee. fee.....

A Piguły sa tfeeee. fee.....

Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
-
- Człowiek czynu
- Kontakt:
Ty to naprawde ci przez te zielone odbilo i nawet nie umiesz się przyznań że jesteś uzależnionyPAL MAL pisze:No ale pisze ze juz niemam na co wydawac to sobie czasami kupie zielone, a poguly to inna sprawa.

-
- Szalony pismak
i przykro nam bardzo ciebie...PLAGIATT pisze:Ty to naprawde ci przez te zielone odbilo i nawet nie umiesz się przyznań że jesteś uzależnionyPAL MAL pisze:No ale pisze ze juz niemam na co wydawac to sobie czasami kupie zielone, a poguly to inna sprawa.
To niejest nalogiem. Mialem przerwy nawet 2 miesiace gdy niepalilem i to jest dowod ze niejestem w nalogu... to juz jest nalog... koles i jestes uzalezniony potych twoich wypowiedziach wszycho mowi za siebie
i taka jest prawda
Ty i tak znowu się bedziesz wypierał

-
- Prawie autorytet
i pogadaj se z takim gosciem...PAL MAL pisze: A ziolo niesluzy do zabawy.
-
- Młody rozbrykany
-
- Młody rozbrykany
co wy kur** myślicie? Ze jak walicie wodke to jestescie lepsi od tych co palą zieleń???? Człowieku, alkochol bardziej zre komórki mózgowe i uzaleznia niz zieleń!!!!!! Tylko media wywołały takie coś, ze zioło to narkotyk i zabija. Gówno prawda!!! Zioło po pierwsze: ma uzasadnione działania lecznicze, wolniej uzaleznia, daje wiecej przyjemności niz alkochol, mniej mózg rozp*****a.... Z daleleka widać ze alkochol jest o 100% gorszy niz zieleń, sami widzicie.... ale nie przyznacie mi racji... bo zescvie sie uparli ze zioło jest złe..
PS: ocenzurowane troche później.
PS: ocenzurowane troche później.
Ostatnio zmieniony 21.01.2003, 15:50 przez Luki, łącznie zmieniany 2 razy.
]]]
-
- Szalony pismak
Jeszcze coś?Luki pisze:co wy kurwa myślicie? Ze jak walicie wodke to jestescie lepsi od tych co palą zieleń???? Człowieku, alkochol bardziej zre komórki mózgowe i uzaleznia niz zieleń!!!!!! Tylko media wywołały takie coś, ze zioło to narkotyk i zabija. Gówno prawda!!! Zioło po pierwsze: ma uzasadnione działania lecznicze, wolniej uzaleznia, daje wiecej przyjemności niz alkochol, mniej mózg rozpierd**a.... Z daleleka widać ze alkochol jest o 100% gorszy niz zieleń, sami widzicie.... ale nie przyznacie mi racji... bo zescvie sie uparli ze zioło jest złe..
-
- Młody rozbrykany
sori za przekleństwa w tamtym poscie, przyszedłem rozdrażniony ze szkoły... musiałem sie rozładować
PS: tak, to juz wszystko.

PS: tak, to juz wszystko.
]]]