Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
fuuj... okropność, aż mi żałądek ściska jak patrze na niektóre teledyski w który wystepują jakieś małpy, a nie ludzie (są tak owłosieni) Ja bym się chyba spaliła ze wstydu, gdybym musiała tak wyglądać...
Piqs - X pisze:Hm..ja mog e dodac ze dla niektorych facetow te wlosy to synonim ich meskosci, za cholere nie dadza ich sobie ogolic..nie pozbeda sie swojej meskosci .. moze i stereotyp , ale trwaly
Fakt owłosienie jest symbolem męskości. A czasem potwierdza tezę, że człowiek pochodzi od małpy=]
Mimo wszystko uważam, że facet powinien miec co nieco w niektórych miejscach
Ja tam gole se twarz regularnie... a raz moze się trafiło ogolić miejsce intymne... i źle to nie wygląda - spróbujcie:> no i nie ma uczucia ciągnięcia włosów:>
ja tam nie lubiem się golić... twarzy rzecz jasna, bo o niej mowa
Czesto możecie mnie obaczyć z lekkim, bądz wiekszym zarostem... taki już leń jestem...
Czy was wszystkich pogieło ??? Faceci golić sie pod pachami ?? Przecież to śmieszne rozumiem brode wąsy zgolić czyli na twarzy ale nigdzie indziej, pozatym niewiem czy wiecie ale za owłosienie na cielie czyli pod pachami na klacie i wogóle wszędzie odpowiada meski hormon testosteron i jeszcze jakies inne niepamietam im wiecej facet ma włosów tym znaczy że jest bardziej 100% meżczyzną (naukowo potwierdzone) chodzi mi 100% hormonalnym mężczyzną co za tym idzie facet o wyskokim poziomie meskich hormonów bardziej sprawdza sie w łóżku (też naukowo potwierdzone) wiec niewiem czemu taka moda na golenie klaty i pach ?? To jest dopiero chore. Ja sam mam spore owłosienie na klacie i plecach i na twarzy mi tak szybko rosną że powinienem sie golić rano i wieczorem i jakoś nie przyszło mi do głowy że to komuś przeszkadza, moja dziewczyna lubi moje włoski i jej to nie przeszkadza
"... co bedzie dalej??... hmm... tego nawet ja nie ośmiele sie przewidywać.
Ja i tak proponuję ci o siebie zadbać, nie znam dziewczyny, której podoba się dżungla pod pachami. Z tym, że moim zdaniem kompletne wygolenie to przesada. Po prostu trzeba o to owłosienie zadbać, tak samo jak o brodę, wąsy i resztę Zresztą ciekawe co na to twoja dziewczyna
Ja tam nie jarze jak chłopak się goli pod pachami albo na nogach No weźcie ... Nie, że ja lubie takie owłosione małpy, no ale bez przesady ... Ogol się pod pachami ... idź do kosmetyczki, manikiurzystki itd... Dla mnie taki facet to lekki pedałek, bo rozumiem dbać o siebie <każdy powinien>, ale ja bym nie chciała faceta który by był bardziej zadbany ode mnie albo odwoływałby spotkanie, bo " Idzie do kosmetyczki" ... Fajny przypał jak dla mnie ;/
heh ja tam nie wiem
pod pachami sie nie gole na brzuszku tez nie na klacie nie mam duzo
Ale jajeczka gole bo moja dziefczyna uwaza ze tak jest lepiej pozdro