U mnie w jednej klasie sa kompy co maja ......... 12 mb ram Jak sie w wordzie troche za duzo napisze to pokazuje sie okno ze wiecej nie mozna bo brakuje pamieci <lol>
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Ja tam na nasza pracowni.ę nie narzekam, ale na jedną. Bo druga juz trochę przestarzała jest. no i jeszcze zonk, że właściwie nikt sie tymi kompami nie zajmuje, więc chodzą trzy razy wolniej niż by mogły
W sumie oprocz klasy ktora wyzej wymienilam jest jeszcze kilka, w jednej sa kompy ktore nasza szkola wygrała rok temu wiec spoko sie na nich pracuje. A za to mamy mix windowsow- 95, 98 XP
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
U mnie w budzie jest jedna pracownia i w niej kilkanaście kompów, oczywiście 4 z nich nie działaja:) nie znam się za bardzo nie potrafie podać parametrów tych kompów, ale są tragiczne...programy otwierają się z 4 minuty, net działa tlyko na dwóch, a może już na jednych:) ale i tak sa one zawirusowane dość porządnie, a nowa informatyczka nie potrafi sobie z tym poradzić, bo nie może ich sformatować ponieważ nie znma jakiegoś hasła w BIOSie, zresztą nie tylko ona, nikt w szkole nie zna:) a komputery miały byc wymieniane w grudniu ubiegłego roku...coż chyba zrobią to jak wyjde z tej szkoły:)
sala komputerowo-vidowizualna: 15 kompów + 1 dla nauczyciela, 2 skanery, rzutnik; sprzet bardzo dobry, ale nie znam konfiguracji (tu mam 5h tygodniowo)
sala komputerowo-videowizualna: koniguracji nie znam, ale dobra
sala komputerowa: koniguracji nie znam, ale dobra
sala komputerowa: koniguracji nie znam, ale średnia
sala videowizualna: rzutnik, 1 komp, stereo
sala videowizualna: rzutnik, 1 komp, stereo
sala konferencyjna....
A opaczcie...
taka super szkola, nawet nowe komputery ostatnio kupili i jeszcze jedna pracownie zrobili... a zamykają.... dobrze ze już ją skończyłem... ale łezka i tak się w oku kręci.. ;/
A my mamy 2 pracownie komputerowe po 10 kompów każda ... a oprócz tego pare komputerów osobno w klasach ... Nie są najlepsze, ale nie narzekamy za bardzo