Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
...hehehe walentynki kupe czasu jeszcze do nich ... ja niamam planow iz spedze je sam ale jakos sie nie przejmuje tym a co by ci tu polecic hm... kup tey osobie roóże i zabierz ja na spacer do parku a potem np. gdzies by sie rozerwać :] np. na łyżwy, hm... do dyskoteki niewiem .... twoj wybór....
hm.... walentynki..... zostaje mi czekać na kartki od wielbicielek sam tez coś wyśle szkoda ze aktualnie nie mam dziewczyny, bo mogłbym z nią spędzić jakoś miło ten czas... ale do walenmtynek jeszcze prawie 3/4 miecha wiec wszystko sie moze zdarzyć
hm... wy to macie problemy ...... romantycznie zabierz ja do parku usiadzcie na laweczce kup jej róźe no i wiesz co dalej.... no do parku najlepiej pod wieczó by było romantycznie a w trakcie dnia hm... zabierz ja na lyzwy albo gdzie .. niewiem co wy tam na tej wsi macie
jeeezzzuuuuuuuuuuuu!!!! Jesli wszyscy chłopacy mają takie podejście do walentynek to ja chyba swoje odwołam!!!!!
Ja w tym roku postanowiłam swoją druga połowę zaskoczyc i przejąc inicjatywę w planowaniu i przygotowaniu jakiejs niespodzianki, w końcu gdzie jest napisane, że dziewczyna musi zawsze miec wszystko "podane na tacy" (mam nadzieję, ze On nie ma żadnych poważnych planów bo inaczej może byc konflikt oczekiwań )
bober popieram
Jakieś ciche, nastrojowe miejsce, gdzie nikogo nie spotkasz.
Ja proponuje spacer nad morzem po jakies dzikiej plaży (jesli ktoś ma mozliwośc i jeśli nie bedzie zbyt zimno) lub wygonic rodziców z domu, kolacja, świeczki i takie tam Na pewno tym dziewczyne zaskoczycie (tylko sami ta kolację ugotujcie!)
tak najwazniejsze sa uczucia i atmosfera... o drugie trzeba samemu zadbac odpowiednio sie przygotowujac mile spedzony wieczor w spokojnym i zacisznym miejscu to naprawde wspanialy prezent na walentynki
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
...spacer nad morze hm... ciekawy pomysl tyko jak ktos niema gór ani morza tyko miasto ??? ..... popieram wasze pomysly sam lubie czesto spedzac czas na wsi nad jeziorkiem lecz troszke daleko mam choc lubie tam siedziec i rozmyslac w samotnosci wiec macie dobre pomysly a ... fajnie by bylo jakbym tak rozmyslal i usiadla obok mnie ta 2 wymarzona osobka heh...... lol co ja tu mam za marzenia heeheh... nie no najwazniejsze sa uczucia ...
Ewela pisze:jeeezzzuuuuuuuuuuuu!!!! Jesli wszyscy chłopacy mają takie podejście do walentynek to ja chyba swoje odwołam!!!!!
Ja w tym roku postanowiłam swoją druga połowę zaskoczyc i przejąc inicjatywę w planowaniu i przygotowaniu jakiejs niespodzianki, w końcu gdzie jest napisane, że dziewczyna musi zawsze miec wszystko "podane na tacy" (mam nadzieję, ze On nie ma żadnych poważnych planów bo inaczej może byc konflikt oczekiwań )
ohoho, fane, tylko szkoda ze nie wszystkie dziewczyny wpadają na takie pomysły
...Ewela no wlasnie tak jak luki napisal fajne tyko nie wszystkie dziewczyny na to wpadaja i to one raczej oczekuja cos od nas eh... jestesmy skazani juz na taka męke takie jak ty zdarza się jedna na 100 o ile nie wiecej...