dziwna znajomosc...

Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
Anuś
Prawie autorytet

Re: dziwna znajomosc...

Post autor: Anuś »

tynka:) pisze:hmm... Coś mi sie wydaje, ze ANuś nie koniecznie liczy TYLKO na kolezeństwo :D
to ci sie zle wydaje :P anus liczy na kolezenstwo...przyjazn...

nic wiecej :)
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
kwitnace-magnolie
Młody rozbrykany

Post autor: kwitnace-magnolie »

tynka:) pisze:hmm... Coś mi sie wydaje, ze ANuś nie koniecznie liczy TYLKO na kolezeństwo :D

też mi się tak wydaje :) :) :)
IN MY WILDEST FANTASY..
wszystko co mam - podziele się z TOBĄ tym..
Anuś
Prawie autorytet

zle sie wam wydaje :)
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
kwitnace-magnolie
Młody rozbrykany

hahaha

dość niewygodny temat? :P
IN MY WILDEST FANTASY..
Anuś
Prawie autorytet

nie ,dlaczego?

po prostu :
1. nie uwazam ze przez gg mozna sie zakochac
2. ja mam inny typ chlopaka --> ten wymarzony brunet :mrgreen:
3. nie rozwalam istniejacych juz zwiazkow :)

jaśniej? :)
Ostatnio zmieniony 25.04.2005, 17:23 przez Anuś, łącznie zmieniany 1 raz.
kwitnace-magnolie
Młody rozbrykany

Anuś pisze: 3. nie rozwalam istniejacych juz zwiazkow :)
inaczej widze miłość.. jeżeli kogoś kocham to nie widze probemu w okazaniu mu tego, a to juz od chlopaka zalezy jak zareaguje i czy jego milosc do obecnej dziewczyny jest trwala i czy to milosc w ogole.

nawet jesli to nie milosc - to nie boj sie realizowac wlasnych marzen, a jezeli kochasz to kochaj!
IN MY WILDEST FANTASY..
Anuś
Prawie autorytet

kwitnace-magnolie pisze: nawet jesli to nie milosc - to nie boj sie realizowac wlasnych marzen, a jezeli kochasz to kochaj!

NIKOGO NIE KOCHAM! ! !
tynka:)
Młody rozbrykany

Post autor: tynka:) »

No wiesz... w internetowa milosc nie wierzysz, ale jak Ci sie z nim dobrze gada to co za problem pogadac na zywo? :D :d :d
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
kwitnace-magnolie
Młody rozbrykany

Anuś pisze:NIKOGO NIE KOCHAM! ! !
dlatego napisalam 'nawet jeśli to nie miłość" :P
IN MY WILDEST FANTASY..
Anuś
Prawie autorytet

tynka:) pisze:No wiesz... w internetowa milosc nie wierzysz, ale jak Ci sie z nim dobrze gada to co za problem pogadac na zywo? :D :d :d

juz coraz mniejszy problem ;) ;) ;) czasami gadamy :P

no i na piwo czekamy...:P
Piqs - X

Post autor: Piqs - X »

Anus, a może jednak :> ? Daj sie skusic i przekonań..my na pewno mamy rację :D
Anuś
Prawie autorytet

Piqs - X pisze:Anus, a może jednak :> ? Daj sie skusic i przekonań..my na pewno mamy rację :D
Piqs...jak juz ty mowisz to chyba nie mam innego wyjscia i musze przytaknac :hihi: :hihi: :hihi:

hihihi
kwitnace-magnolie
Młody rozbrykany

hahaha
IN MY WILDEST FANTASY..
tynka:)
Młody rozbrykany

Post autor: tynka:) »

ha ha ha !! mialam racje ;)
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
Anuś
Prawie autorytet

v_a_n_e_s_s_a pisze:umówcie sie kiedys na pifko gdzies w jakims fajnym miejscu i sobie zdrowo pogadajcie ... to byłoby wiydaje mi sie najlepsze rozwiazanie:)
hihihi
wczoraj bylismy na piwie :P a zeby bylo smiesznie i nietypowo to powiem ze mieszkamy na podlasiu 30km od siebie, w jego miejscowosci bywam codziennie - bo tam sie ucze, a na piwie bylismy... jakies 800 km od domu :P w Szczecinie ;) haha... to dopiero przypadek i zbieg okolicznosci :P

i wydaje mi sie ze to nie jest zwykle kolezenstwo ;) tylko jakis dziwny, smieszny rodzaj przyjazni ;) hihi rozumiemy sie i jest ok ;)
vanessa
Człowiek czynu

Post autor: vanessa »

Anuś pisze:
v_a_n_e_s_s_a pisze:umówcie sie kiedys na pifko gdzies w jakims fajnym miejscu i sobie zdrowo pogadajcie ... to byłoby wiydaje mi sie najlepsze rozwiazanie:)
hihihi
wczoraj bylismy na piwie :P a zeby bylo smiesznie i nietypowo to powiem ze mieszkamy na podlasiu 30km od siebie, w jego miejscowosci bywam codziennie - bo tam sie ucze, a na piwie bylismy... jakies 800 km od domu :P w Szczecinie ;) haha... to dopiero przypadek i zbieg okolicznosci :P

i wydaje mi sie ze to nie jest zwykle kolezenstwo ;) tylko jakis dziwny, smieszny rodzaj przyjazni ;) hihi rozumiemy sie i jest ok ;)
yeah.. widzisz mówiłam że to good-idea z tym pifkiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak jest najlepiej iść i na loozie pogadać pośmiać sie.. wtedy można łatwo wybadać jak sytuacja wygląda :P

a co do spotkania to rzeczywiście niezły zbieg okoliczności... a może przeznaczenie :mrgreen: :mrgreen: 8) :mrgreen: :mrgreen:
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Post autor: SkaTe_GirL »

v_a_n_e_s_s_a pisze:a co do spotkania to rzeczywiście niezły zbieg okoliczności... a może przeznaczenie :mrgreen: :mrgreen: 8) :mrgreen: :mrgreen:
Ehhhh 100% przeznaczenie ; -))))
Predzej czy pozniej musialo do tego dojsc i los Ani pomogl ; -P ; -)
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
;)
ODPOWIEDZ