Bójki w gronie dziewczyn...
-
- Szalony pismak
Bójki w gronie dziewczyn...
Może to co napisze nie będzie się trzymać kupy, ale to dlatego, że jestem bardzo zdenerwowana
... Przepraszam Was z góry! Co myślicie na ten temat?? Ja uważam, że laska która mówi mi: "Dostaniesz wpier... bo się głupio popatrzyłaś, albo za to że nie podoba mi się Twoje zachowanie" nie jest warta mojej uwagi ... No powiedzcie sami co chłopcy myślą o takiej dziewczynie?? Ona sobie wyobraża, że teraz wszyscy jej się będą kłaniać, bo ona taka odważna i wszyscy się jej boją:/ Przypomniała mi się sytuacja kiedy jedna z moich koleżanek dała w twarz drugiej ... Jak to określiła za całokształt. I jeszcze chwaliła się tym wszem i wobec... Głupie zachowanie!!! A co Wy o tym sądzicie??

13.02.2005 r.
A. ;**
A. ;**
-
- Młody rozbrykany
Re: Bójki w gronie dziewczyn...
Patologia. U nas jest jedna "laska" co naklada futbolowa kurtke, skejtowskie drechy, wozi sie i tak patrzy ze az czasami sam sie boje 

Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów

-
- Prawie autorytet
dlatego ja zawsze mowie "pojedziesz do lasu to inaczej zaczniesz spiewac" ; -P na gadniu sie konczy ale zamykam buzie tym ktore sie do mnie pyrkaja.
Nie bije sie. Szkoda mi paznokci ; -P ale znam duzo laSek ktore sie bija, wiele z nich to moje kumpele.W sumie niech robia co chca, a co mnie to obchodzi.Co mysle o takich dziewczynach? Nic. Nie mam wyrobionego zdania. Robia co chca. Chca z siebie robic panny dzielni? a niech se robia . . . jak komus one przeszkadzaj to je po prostu omijaja i tyle
Nie bije sie. Szkoda mi paznokci ; -P ale znam duzo laSek ktore sie bija, wiele z nich to moje kumpele.W sumie niech robia co chca, a co mnie to obchodzi.Co mysle o takich dziewczynach? Nic. Nie mam wyrobionego zdania. Robia co chca. Chca z siebie robic panny dzielni? a niech se robia . . . jak komus one przeszkadzaj to je po prostu omijaja i tyle
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!

Krolujesz Im.!

-
- Prawie autorytet
Ja sama kiedys dostałam w pysk za nic i wiecej nie zamierzam. Ale w sumie jakby ktos podskakiwal to raczej bym oddała 

There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Młody aktywny
ja podobnie, nie biję się z nikim, ale jakby mnie ktoś wystarczająco sprowokował to ja wspólczuje tej osobieLinka pisze: Ale w sumie jakby ktos podskakiwal to raczej bym oddała

-
- Człowiek czynu
dokładnie.. popieram Was DziewczętaMadzior pisze:ja podobnie, nie biję się z nikim, ale jakby mnie ktoś wystarczająco sprowokował to ja wspólczuje tej osobieLinka pisze: Ale w sumie jakby ktos podskakiwal to raczej bym oddała

"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
-
- Młody aktywny
Ja się z dziewczynami nigdy nie biję. Ogólnie nie lubię się z nikim nigdy kłócić.
Jeśli zdarzają się takie co mnie wkurzają to po prostu je olewam, niech robią co chcą, to ich sprawa.
Jak ktoś mnie już naprawdę sprowokuje, staram się hamować, bo wtedy nie wiem co mogłabym zrobić
Jeśli zdarzają się takie co mnie wkurzają to po prostu je olewam, niech robią co chcą, to ich sprawa.
Jak ktoś mnie już naprawdę sprowokuje, staram się hamować, bo wtedy nie wiem co mogłabym zrobić

-
- Młody aktywny
No mi sie wydaje, ze jesli laski uwazaja, iz maja sile i sa "baciory" (a tak na prawde sie sa) to trzeba im utrzec nosa, zeby sie uspokoily. Ja sama tego nie musze robic "mam od tego ludzi" jeszcze nie musial im mowic komu, co gdzie, maja zrobic i mam nadzieje, ze nie bede musiala, ale pogadam z jedna osoba i sie skonczy. Nie lubie sie bic, nie dlatego, ze sie boje (oczywiscie wiekszych i wiem, ze sa silniejsze to sie boje), ale ogolnie jestem mocniejsza w buzi. Jesli mi ktos walnie to mu oddam ale zacisne piesc i koniec, jesli mnie ktos bije ja mu oddaje 2 razy mocniej, niech wie z kim ma do czynienia:D Poza tym nie pakuje sie w takie "zabawy". Jesli sie ktos tak lubi bawic jego sprawa, ja jak juz sie tak bawie to z bratem i to naserio jest zabawa.
A co do mojego zdana na temat tych lasek. Maja problemy moze czegos im brakuje, moze maja kompleksy i wydaje im sie, ze sila je nadrobia... Ja takiej metody nie stosuje, swoje niedoskonalosci (a mam ich troszke) nadrabiam czyms czego inni nie maja, albo sa w tym gorsi. Laski maja rysy na psychice!!
A co do mojego zdana na temat tych lasek. Maja problemy moze czegos im brakuje, moze maja kompleksy i wydaje im sie, ze sila je nadrobia... Ja takiej metody nie stosuje, swoje niedoskonalosci (a mam ich troszke) nadrabiam czyms czego inni nie maja, albo sa w tym gorsi. Laski maja rysy na psychice!!
Dzielic bol to polowa bolu
Dzielic radosc to radosc podwojna!
Dzielic radosc to radosc podwojna!
-
- Szalony pismak
Jakoś mnie nie pociągają takie dziewczyny. Kobieta musi być kobietą delikatna i takie tam a nie jakiś babo-chłop czy inny zwierz. Tak ogólnie to nie lubie agresywnych ludzi bo... budzą we mnie agresję, a ja spokojny chłopak jestem. 

Konieczność jest najlepszym doradcą.
-
- Szalony pismak
Nie lubie gdy dziewszyny się biją. Moje kumpele czy nie ale wg mnie to jakoś tak nie na miejscu
Chociaż jak sięgam pamięcią kiedyś Kamila chciała mnie znokałtować... Tylko, że ja jestem od niej 20 cm wyższa 

Nie żyje się, nie kocha i nie umiera - na próbę
[ Jan Paweł II ]
[ Jan Paweł II ]
-
- pogromca twarożków
mnie kiedyś zagadywała jedna laska, która sama o sobie mówiła, że jest niebezpieczna :) udało mi się jej pozbyć chwilę po tym, jak opowiadała jak to wpier***iła razem ze swoim chłopakiem swojemu byłemu za to, że tamten porysował temu nowemu auto :)
heh :) niektórzy to mają nawalone pod włosami :)
heh :) niektórzy to mają nawalone pod włosami :)
-
- Prawie autorytet
Moja kolezanka z osiedla ma 150 cm wzrostu, z 45 kg a do wszsytkiech dziewczyn ktore sie na nia spojza na ulicy jest wrogo nastawiona. Najpierw zaczyna wyzywac, a potem chce sie bic
A wbrew pozorom ma sile heheheh Of course nie popieram tego 

There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Młody aktywny
hehe też czasami tak o sobie mówię ale z innych powodów...jak ma się życiowego pecha to często się na coś wpada lub przypadkiem rozwalaktóra sama o sobie mówiła, że jest niebezpieczna

-
- Prawie autorytet
Fakt ze przez taka osobe mozna sie wstydu najesc 

-
- Młody rozbrykany
dziewczyny które sie biją to jakieś bezmózgie osobniki , zal mi ich bo myśla ze są cool a wcale nie są
I'm a ghost of one's former self....
-
- Tuningowiec
Dziweczyna uzywająca wulgaryzmów bardziej ma u mnie wiekszy minus,
ale taka też jest całkiem nie fajna, jakby jakas dziewczyna też tak robiła by miała u mnie -
ale taka też jest całkiem nie fajna, jakby jakas dziewczyna też tak robiła by miała u mnie -

Ford Mondeo mk1 Ghia RS1800 115KM
-
- Młody rozbrykany
ja chodziłam do niezbyt elitarnego gimazjum <ładnie nazwane...
> i bójki również wśród dziewczyn były na porządku dziennym... sama raz prawie dostałam w twarz z piąchy, ale coś się lasce odwidziało, a konkretnie, to wypatrzyła słbszy cel... kilka razy widziałam bójki na miarę walk sportowych, bo widownia była ogromna, a "zawodniczki" wychodziły okropine poturbowane.. bez połowy włosów na głowie, z rozwalonymi ustami, podbitymi oczkami, całe podrapane.... to gorszy idok niż bijący się faceci.. esh... dobrze, że tamte czasy już za mną.. nie musz ejuż na tych ludzi na codzień patrzeć...

Nie nalezy mylic prawdy z opinia wiekszosci...
-
- Młody aktywny
hehe ja takiej pannie bym nie popuscila =D choc dla mnie to jest chore bic sie z dziewcyzna no ale ... jak zasluzy i rozmowa nie pomoze to hmm ... czemu nie 

Nadzieja jest bogiem
Miłość nałogiem
Życie zabawą
A śmiech podstawą =)
Miłość nałogiem
Życie zabawą
A śmiech podstawą =)
-
- Morphlorchack
- Kontakt:
w budyniu... amm... nom...
A tak na serio to w koncu rownouprawnienie, nie?

A tak na serio to w koncu rownouprawnienie, nie?

Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
- Człowiek czynu
jaki budyń!! KISIEL!!:D
Równouprawnienie to niech Panie w kopalniach i do wojska chodzą
Równouprawnienie to niech Panie w kopalniach i do wojska chodzą

Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!